"Кохання у великому місті": Віра Брежнєва вдарила партнера будильником!

"Кохання у великому місті": Віра Брежнєва вдарила партнера будильником!

"Це був для мене, мабуть, чи не найважчий момент на зйомках", - зізналася акторка

Поделиться:

Вірі Брежнєвій довелося вдарити людину. Правда, сталося це не в житті, а під час зйомок серіалу "Кохання у великому місті", який стартує сьогодні, 31 березня, о 21:00 на каналі "1+1".

За сюжетом, героїня Віри Катя вперше їде у відпустку з подругами, залишивши п'ятирічного сина з татом. А повернувшись, замість маленького сина знаходить удома невідомого студента, який кидається її обіймати й називає мамою! Від несподіванки Катя б'є незнайомця по голові будильником, який трапився під гарячу руку.

- А що лишалося моїй героїні?! У власному домі вона стикається не з маленьким сином, а з незнайомим дорослим чоловіком, - розповідає Віра Брежнєва. - Але це був для мене, мабуть, чи не найважчий момент на зйомках. Мені складно зрозуміти, як можна вдарити людину металевим предметом по голові. Я вирішила полегшити завдання і бити не самим будильником, а зап'ястком, щоб Саші Петрову, моєму партнерові по цій сцені, було не так боляче. Та все-таки під час одного дублю у мене здригнулася рука, і я вдарила Сашка будильником прямо по голові. Потім довго просила пробачення.

На щастя, Віра - дівчина тендітна, тож удар вийшов несильним, і Саша не постраждав. А от що сталося далі з сином героїні Брежнєвої, який так раптово подорослішав, ви зможете дізнатися з серіалу "Кохання у великому місті" з понеділка по четвер о 21:00 на каналі "1+1"!

 

Новости по теме