Команда Арбєніної знову в ефірі: чи встигнуть підготуватися?

Команда Арбєніної знову в ефірі: чи встигнуть підготуватися?

Цієї неділі на сцену проекту "Голос країни" вийдуть команди Діани Арбєніної та Руслани.

Поделиться:

Цієї неділі на сцену проекту "Голос країни" вийдуть команди Діани Арбєніної та Руслани. Головною інтригою концерту є не тільки спільний номер, який, напевно, підготують коучі, але й ті мінімальні строки, за які учасникам доводиться готуватися до прямого ефіру. Адже перед першим виступом у них був мінімум місяць для репетицій, а тепер тиждень і два тижні для підопічних Руслани і Арбєніної відповідно.

Безумовно, найважче підготовка дається тим, хто ще кілька днів тому виступав у прямому ефірі шоу вперше і тепер знову має довести свою невипадковість присутності на проекті. Учасники команди амазонки українського шоу-бізнесу в один голос стверджують, що це гарний іспит перед фінальними етапами шоу, коли всі учасники без виключення будуть задіяні в одному ефірі. Проте сувора реальність доводить: без найменшого відпочинку готувати нові номери менш, ніж за тиждень, - досить виснажлива справа.

"Не буду нікого обманювати – цього разу дійсно важче, - зізнається Василь Логай. – Проте ми всі в рівних, навіть, екстримальних умовах. І той, хто має намір боротися за звання "Голосу країни", не повинен пасувати перед подібними труднощами". За словами вокаліста, вчити новий матеріал у короткі строки – це для нього звична справа. "Я мобілізую всі сили в таких ситуаціях, - продовжує Василь. – Люблю, коли мені кидають виклик. Готовий його прийняти та довести, що я не випадковий перехожий у цьому проекті".

Бойовий настрій і в підопічних Діани Арбєніної. Іван Ганзера ще вагається, що саме виконати цього разу: ліричну душевну композицію чи "качову" рок-баладу. І якщо у першому амплуа Ваня вже мав змогу розкритися під час виступу на баттлі з піснею "Не тревожь мне душу, скрипка", то експеримент з незвичним жанром буде напрочуд цікавим для публіки. З іншого боку, фаворитам глядачів набагато важче погоджуватися на перевтілення: хтозна, чи проголосує аудиторія знову?

Наталія Гордієнко, яку минулого ефіру у проекті залишили також глядачі, з репертуаром не має жодних проблем. "Поки що Діана мені пообіцяла зробити все можливе, щоб я виконувала пісні, які мені також подобаються, - розповіла дівчина. – Якщо ж говорити про строки, найменший час, за який мені доводилося вивчити пісню – кілька годин. Доводилося працювати в екстримальних ситуаціях, проте суперякість за кілька годин не отримаєш". На щастя, у вокалістів з команди Арбєніної було більше часу для підготовки.

В непростій ситуації знаходиться також Ліка Бугайова, адже на останнбому концерті Діана дала дівчині останній шанс. "Я готуюсь цього разу так само ретельно, як і робила це раніше, - розповіла Ліка. – Дуже хвилююся та сподіваюся на підтримку глядачів. Але що б не сталося, собі та своїм поглядам зраджувати не буду". Амбіційна артистка стверджує, що з усіма учасниками будь-якої з команд їй приємно виходити на одну сцену. "Ми всі настільки потоваришували і займаємося разом, що я іноді забуваю, хто в якій команді, - пояснює Бугайова. – Ми всі підтримуємо один одного, адже нас і так мало".

А цієї неділі учасників стане ще менше, адже шоу покинуть чергові два артисти. Хто це буде, дізнайтеся першими 31 липня о 20:00 у прямому ефірі телеканалу 1+1.