Команда порятунку повернула героїні красу, яку відібрала онкологія

Команда порятунку повернула героїні красу, яку відібрала онкологія

Проект "Поверніть мені красу" продовжує дарувати нашим героїням можливість розпочати нове життя.

Поделиться:

Проект "Поверніть мені красу" продовжує дарувати нашим героїням можливість розпочати нове життя.  Сьогодні, 25 лютого, у новому випуску програми ми розповіли вам історію 32-річної Олени з Житомира  – жінки, яка змогла перемогла смертельну хворобу, але ледь не втратила сім'ю. 

"Три року тому мені видалили груди. Я з цією проблемою змиритися не можу", - розповіла героїня, якій повністю відрізали одну молочну залозу, Команді порятунку.

Після операція Олена була не в змозі дивитися на себе, тому викинула з дому всі дзеркала. Вона мріяла, що одного дня зможе одягнути красиву сукню, щоб знову подобатися сину та чоловіку. Та попереду на жінку чекали чотири курси хіміотерапії… і ще одна операція. Через видалені яєчники у Олені виріс живіт. Син соромився, коли мама приходила до школи. З чоловіком у жінки довго не було ніяких стосунків.

Першим кроком стратегії порятунку стали аналізи, які виявили в організмі Олени загадковий вузлик. Потрібно було переконатися, що в організмі відсутні ракові клітини. Для цього героїня пройшла обстеження в спеціалізованому мамологічному центрі. Навіть думка, що хвороба може повернутися, викликала у Олени істерику. Онкологія забрала у неї не тільки красу, але й батьків.

Щоб зрозуміти походження вузлика, знадобилося хірургічне втручання. Його відправили на оперативний аналіз. На щастя, виявилося: метостазів в організмі Олени немає.

Отож, Команда порятунку розпочала роботу з повернення краси! Пластичний хірург Дмитро Слоссер виправив вади, які спричинила хвороба. Від відновив груди за допомогою клаптика шкіри зі спини та зробив абдомінопластику. Окрім того, лікар виправив викривлену носову перегородку. Давня дитяча травма не давала Олені нормально дихати вже 25 років.

Психолог Олена Любченко допомогла героїні зрозуміти коріння частини своїх проблем. Адже хвороба може бути пов'язана з великою образою, яку вона тримає в собі. Виявилося, що героїня ревнувала свою маму до молодшої сестри. Психолог запропонувала дівчатам зустрітися, поговорити та вибачити одна одну.

Щоб повернути впевненість у своїй привабливості, Олені навіть довелося спробувати себе у ролі натурниці. Малюнки, які подарували їй художники, розчулили її до сліз. Вона відчула себе красунею.

Але найважливішою для Олени була думка чоловіка. Для неї він – людина, з якою вона хоче прожити решту життя та батько її сина. Стиліст Андре Тан допоміг Олені підібрати не тільки новий гардероб, але й вишукану білизну під її нові форми.

"Я і сам не чекав, коли вона демонстративно відкинула шторки примірочної, щоб похвалитися собою! Це був крик душі!", - з посмішкою розповідає Андре Тан.

"У мене не тільки змінилося тіло. Програма "Поверніть мені красу" додала впевненості, і я знову відчула себе повноцінною жінкою", - ділиться враженнями Олена.

Чоловік після тривалої розлуки не міг відвести від дружини очей: "Я не сподівався, що вона повернеться такою красунею. Вона стала м'якшою, і це відчувається".