Команда ТСН. Тижня душевно заспівала до свят (ВІДЕО)

Команда ТСН. Тижня душевно заспівала до свят (ВІДЕО)

Із вуст колективу, який готує підсумкові новини, пролунала душевна пісня 

Поделиться:

Щоб згадати найяскравіші миті 2015-го, команда "ТСН. Тижня" полізла на високу гору, розвела багаття, прикрасила ялинку і… заспівала.

Із вуст колективу, який готує підсумкові новини, пролунала душевна пісня Кузьми "Скрябіна" "Старі фотографії".

"Ми заспівали те, що цьогоріч особливо лягло на душу, і нагадало про дорогих серцю людей, які пішли, але завжди з нами", - звернулася до глядачів Алла Мазур, яка разом із шеф-редактором "ТСН. Тижня" Робертом Опалеником очолила співочий похід на гору.

"Спасибі Кузьмі "Скрябіну", спасибі всім, хто лишився світлом у нашому серці. Наші втрати, наша пам'ять, наші перемоги і поразки, - все, що приніс кожному з нас цей нелегкий 2015-й, вірю, були немарними. Принаймні, мусимо зробити, щоб було так", - у студії сказала Алла Мазур.

І в останньому цьогоріч випуску "ТСН. Тижня" висловила глибокуповагу до народу, який не здається, і який обов'язково збудує найкраще майбутнє для себе і своїх дітей.

"Бережіть себе, бережіть своїх рідних. Не забудьмо про тих, хто зараз на фронті під вогнем береже нас усіх. Нехай рік наступний принесе нам довгожданний мир", - забажала ведуча.

Співочий сюрприз до Нового року від команди "ТСН. Тижня" дивіться у відео онлайн:

Новости по теме