Комаров мало не загинув під час зйомок ювілейного випуску "Світу навиворіт" (ВІДЕО)

Комаров мало не загинув під час зйомок ювілейного випуску "Світу навиворіт" (ВІДЕО)

Сьогодні мандрівник покаже зовсім інший бік тропічної країни.

Поделиться:

Сьогодні мандрівник покаже зовсім інший бік тропічної країни.

Сезон про Болівію досяг свого піку – о 22:00 на Дмитра Комарова чекає верхівка Анд – Уайна-Потосі. Ця вкрита вічними снігами вершина є однією з найвидовищніших і найвідоміших вершин країни.

"Мій перший шеститисячник, - ділиться враженнями Комаров на своїй сторінці у FaceBook. - Уайна Потосі - 6088 метрів. На штурм вершини вийшли опівночі, з 31-го на 1-е цього року, поки нормальні люди відкорковували шампанське та їли олів'є".

Новорічний екстрим пішов не за планом. Уперше за історію зйомок програми Олександр Дмитрієв не зміг супроводжувати ведучого на вершину. Роль оператора довелося виконувати гіду.

"Сніг під ногами раптово обсипався в бездонну прірву. Я "завис" лише на правій нозі. Гід у цей час, замість того, щоб страхувати, фільмував. Ми зв'язані однією мотузкою. Зірвусь я – два трупи. Зірветься він – два трупи", - розповідає Комаров.

Ця програма ще до виходу в ефір потрапила до Національного реєстру рекордів України. За п'ять років клопіткої праці вдалося підготувати 100 випусків, і це найбільша кількість серій тревел-шоу, знятих найменшою знімальною групою.

За цей час подорожей глядачі побачили унікальну історію альбіносів Танзанії та кремацію в сакральному місці на березі річки Ганг, в індійському місті Варанасі, і найбільш дике і маловивчене місце на планеті – індонезійську провінцію Папуа на острові нова Гвінея. У Дмитра навіть з'явилася маленька африканська дочка Фріда - так з любов'ю Дмитро називає дівчинку, головну героїню сюжету про альбіносів. Випадкова зустріч з ведучим назавжди змінила її життя.

З нагоди ювілейного випуску на глядачів чекає сюрприз. Знімальна група розкриє секрети того, як знімалися найнебезпечніші та найяскравіші сюжети "Світу навиворіт". Подробиці дивіться в спеціальному сюжеті "Сніданку з 1+1".

Не пропустіть 100-й випуск "Світу навиворіт" у вівторок, 3 листопада, о 22:00 на "1+1".