Композитор Мішель Легран розповів Каті Осадчій неймовірну історію кохання

Композитор Мішель Легран розповів Каті Осадчій неймовірну історію кохання

Мішель Легран – відомий французький композитор. 

Поделиться:

Мішель Легран – відомий французький композитор. Ведуча Світського життя, Катерина Осадча, поспілкувалася з маестро.

Мсьє Легран, у вашому доробку – 10 номінацій на "Оскар" і три переможні статуетки за найкращу музику до кіно! Вже за місяць у Голлівуді знову нагороджуватимуть переможців! Ви за когось вболіваєте?

– У моєму віці мене вже не дуже цікавлять номінації та декорації. Але нехай таланить усім номінантам!

Нещодавно ви втретє одружилися з французькою акторкою російського походження Машею Меріль! Як воно знову почуватися молодятами?

 – Ми познайомилися у далекому шістдесят четвертому році на кінофестивалі у Ріо-де-Жанейро! До складу французької делегації тоді входили акторки Катрін Деньов і Маша Меріль! Ми подивилися одне на одного і закохалися. Але ми не були вільними – я щойно одружився, вона була заручена. Ми вирішили припинити наші стосунки і зрештою забути одне одного... І ось два роки тому я отримав листівку, де було написано, що Маша Меріль грає у новій виставі у Парижі. Я пішов на прем'єру, і побачив там свою любов, яку не бачив 50 років!

Просто неймовірна історія кохання!

– Ми чекали на своє щастя півстоліття! І зараз переживаємо другу молодість.

Ваша дружина має російське дворянське походження. Ми вивчали її коріння, і виявилося, що у її предків була нерухомість в Україні. Маша не хотіла приїхати з вами до України, відшукати ці місця?

– Маша – справжня княжна. Вона має великий родинний маєток тут в Україні. Але ми прекрасно розуміємо, що цю власність їй ніколи не повернуть. Вона не хоче приїжджати, щоб плакати, дивлячись на те, що більшовики відібрали в її пращурів!

Ви часто виступаєте в Україні! Цього разу запросили до співпраці Джамалу. Чим вона вас причарувала?

– Кожне місто має свій стиль. Мені подобається стиль українських міст! Тож, я щасливий повертатися сюди знов і знов! Джамала талановита співачка, у неї гарний голос! Отак все просто! Люблю імпровізацію.

Світське життя на 1+1 – це бали й карнавали, приголомшливі вечірки й приватні свята, кінофестивалі й тижні моди. Ведуча Катя Осадча проводить глядачів за лаштунки гламурного життя, виводить на відверту розмову багатих та знаменитих, вивідує їхні таємниці  і підносить ці секрети на тарілочці з блакитною екранною смужечкою.

Дивись відео: Світське життя, найкраще за весь 2015 рік

Новости по теме