"Kozak System" розказали, чим надихалися під час написання саундреку до "Останнього москаля"

"Kozak System" розказали, чим надихалися під час написання саундреку до "Останнього москаля"

Музикантам настільки сподобалася назва серіалу, що вони написали до нього супровід безкоштовно

Поделиться:

Український фолк-рок гурт "Kozak System" став автором саундтреку до патріотичної української комедії виробництва телеканалу 1+1 "Останній москаль". Музикантам настільки сподобалася назва серіалу, що вони написали до нього супровід безкоштовно. Враженнями від роботи учасники бенду Володимир Шерстюк і Іван Леньо поділилися зі "Сніданком з "1+1".

"Ми щасливі, що на українському телебаченні нарешті  виходить хай і розважальний, але патріотичний фільм. І чудово, що в ньому вперше звучить історична назва цього народу, що живе східніше й північніше від України, - росіян. Колись же була Московія. І населяли її москалі. Це правильна назва народу. І за це респект творцям", - сказали музиканти.

Відомі фолк-рокери не були на зйомках "Останнього москаля", зате спостерігали за процесом його монтування.

"Ми надихалися світлою ідеєю нарешті показати українську музику в серіалі (а таке ж у нас трапляється нечасто). Ми хотіли, щоб цей серіал справді став українським. Наш трубач Сергій Соловій серед  творців картини уже прописався, як свій. Він написав багато нових кавалків спеціально для "Москаля". Окрім того, у серіалі звучатимуть наші відомі хіти, зокрема "Така спокуслива", - розказали "Kozak System".

Більше про український гурт, який створив чудову музику для "Останнього москаля", дізнавайтеся у відео:

А нові серії файної комедії дивіться уже сьогодні о 21:00 на "1+1".