"Краса по-українськи" - скоро в ефірі "1+1"

"Краса по-українськи" - скоро в ефірі "1+1"

Зовсім скоро в ефірі "1+1" відбудеться прем'єра нового розважального проекту - "Краса по-українськи".

Поделиться:

Зовсім скоро в ефірі "1+1" відбудеться прем'єра нового розважального проекту - "Краса по-українськи". Це українська версія популярного румунського формату Miss fata de la tara (Miss country girl), за адаптацію якого взялася продюсер Оксана Кучерова ("Міняю жінку", "Без мандата", "Суперняня", "Від пацанки до панянки").

У "Красі по-українськи" 6 селебрітіз вирушають у різні за колоритом і звичаям регіони країни. Їх мета - відшукати справжні "необроблені алмази": красивих, талановитих, працьовитих, ерудованих і веселих дівчат, готових приміряти на себе умови столичного життя.

Кожен з артистів привезе до Києва найяскравішу, на його погляд, представницю регіону. У столиці учасниць чекають екстремальні конкурси, різні майстер-класи, зустрічі з зірками і навіть відверті провокації. За кожне випробування зірки виставляють дівчатам бали, за результатами яких вирішиться, хто з героїнь пройде в гранд-фінал.
Під час гранд-фіналу учасниць буде оцінювати виключно незалежне журі, яке визначить переможницю "Краси по-українському" та вручить їй приз у розмірі 100 000 гривень.

- Для мене "Краса по-українськи" - це ковток свіжого повітря! - Коментує Оксана Кучерова. - Цей проект навчить глядача цінувати справжнє в кожній жінці. Наші учасниці не просто побували в столиці, вони багато чому тут навчилися, і цей досвід додав їм бажання щось змінити не тільки в собі, а й у звичному для себе середовищі.

Ведучим шоу стане Юрій Горбунов. А в регіони поїдуть: Руслана Писанка, Віталій Козловський, Лідія Таран, Олег Скрипка, танцювальний тандем Олена Шоптенко-Дмитро Дікусар, а також Валерій Харчишин і музиканти гурту "Друга ріка".