Кримінальна історія маніяка Сергія Ткача та його жертв

Кримінальна історія маніяка Сергія Ткача та його жертв

Сьогодні в "Українських сенсаціях" історія одного з найжахливіших маніяків - Сергія Ткача. Автори фільму розкажуть, скільки людей постраждало за чужі гріхи. Так, в містечку Пологи за кілька років замість Ткача "зловили" аж п&a

Поделиться:

Сьогодні в "Українських сенсаціях" історія одного з найжахливіших маніяків - Сергія Ткача. Автори фільму розкажуть, скільки людей постраждало за чужі гріхи. Так, в містечку Пологи за кілька років замість Ткача "зловили" аж п'ятьох "маніяків" - з яких силою вибили зізнання у жахливих вбивствах.

Фільм "Сусіди дяді Сірьожі" з циклу "Українські сенсації" - це мандрівка маленьким містечком, в якому переплелися долі маніяка, його сусідів та міліціонерів, яких змушували катувати безвинних, аби виконати план. Все почалося з того, що українські правоохоронці якимось дивом упіймали маньяка, який 25 років лютував в різних областях України, ґвалтуючи і вбиваючи маленьких дівчат. На рахунку серійного вбивці-педофіла Сергія Ткача – близько сотні жертв.

Автор фільму Станіслав Ясинський продовжив власне розслідування. Знімальна група кілька тижнів прожила в цьому містечку, намагаючись розібратися, чому сусіди звали Ткача не інакше як "дядя Сірьожа" - і відзивалися про нього позитивно та чому місцева громада, знаючи про невинуватість кожного з засуджених за злочини маніяка Ткача, продовжувала спостерігати, як катують і вибивають вину з їхніх дітей.

У вівторок о 21:50 на екрані "1+1" - трагічні історії життя колишніх в'язнів, які майже 20 років відсиділи за чужі гріхи. Останнього з беззахисних жертв міліцейського свавілля лише півроку тому вдалося витягти з в'язниці спільними зусиллями журналістів програми "ТСН. Тиждень" та слідчих Генпрокуратури.

Фільм "Сусіди дяді Сірьожі" - більше, ніж сповідь маніяка та поламані долі його жертв. Це кіно – портрет сучасної України, головним кредо життя в якій залишається сумна приказка "моя хата скраю".

Проект виробляє департамент журналістських розслідувань "1+1" на чолі з Максимом Шиленком. Усе, що раніше було під грифом "цілком таємно" відтепер в програмі "Українські сенсації": ексклюзивні подробиці про українських політиків, спортсменів, зірок шоу-бізнесу та про події, які сколихнули всю країну.

Програма виходить щовівторка о 21:50 на "1+1"