Куди витрачають мільйони доларів голлівудські зірки?

Куди витрачають мільйони доларів голлівудські зірки?

"Сніданок з 1+1" розшукав найщедріших зіркових благодійників.

Поделиться:

Вони відкривають благодійні фонди, будують школи для обдарованих дітей в Африці та привертають увагу до проблем бідності у країнах третього світу.


ОПРА УІНФРІ
Одна з найбагатших жінок Америки Опра Уінфрі не шкодує грошей на допомогу нужденним. Декілька років поспіль вона очолювала списки найщедріших благодійників серед зірок. Зі статками майже в три мільярди доларів вона щороку віддає кілька мільйонів на добрі справи. Своїх дітей у Опри немає, тому вона допомагає малюкам з Африки. Так, у Південноафриканській республіці ведуча відкрила школу для обдарованих дівчат з бідних сімей. Також вона регулярно бере участь у благодійних забігах.


МАДОННА
Королеву поп-музики Мадонну можна назвати ще й королевою добрих справ. Афішувати благодійність співачка не любить, але допомогу у таких розмірах важко втримати у секреті. Нещодавно журналістам стало відомо , що співачка перерахувала 15 мільйонів доларів на будівництво школи у Малаві. Час від часу співачка дає благодійні концерти. Наприклад, після землетрусу на Гаїті зірка одна з перших перерахувала постраждалій державі 250 тисяч доларів.

АНЖЕЛІНА ДЖОЛІ
Зараз голлівудська зірка – посол доброї волі ООН. З гуманітарною місією вона відвідала вже більше 20 країн третього світу. Мама шести дітей зізналася, що раніше про допомогу нужденним навіть не замислювалась, та після поїздки до Камбоджі все змінилося. Актрису вразила убогість та голод, які панують у країні. Одразу після поїздки вона перерахувала 1 мільйон доларів біженцям з Пакистану.