Кухня Руслана Сенічкіна схвалена котами

Кухня Руслана Сенічкіна схвалена котами

За давнім повір'ям першим до нової оселі повинен зайти кіт, щоб дім наповнився добром.

Поделиться:

За давнім повір'ям першим до нової оселі повинен зайти кіт, щоб дім наповнився добром. Сподіваємося, тепер кожен ранок у компанії "Сніданку з 1+1" для вас буде по-справжньому добрим: першими до оновленої студії завітати аж одинадцять котів.

Пухнасті зірки, які знялися у спеціальному ролику до новосілля найстарішого ранкового шоу країни, виявилися примхливішими за ведучих. Якою б великою не була нова домівка, вони ніяк не могли вмоститися і знайти собі місце. Особливий інтерес хвостаті, звісно, виявили до кухні Руслана Сенічкіна. Ведучим довелося приміряти на себе ролі справжніх дресирувальників.

Найбільшому чорному коту, який нагадував Бегемота з роману "Майстер та Маргарита", дуже сподобалась Людмила Барбір, а інший хвостатий хуліган намагався сховатися у довгій спідниці Марини Леончук. Під час знімання жоден ведучий не постраждав.

У новому сезоні "Сніданок" надихатиме, підтримуватиме і заряджатиме бадьорістю своїх глядачів. До Анатолій Анатоліча, Марини Леончук, Руслана Сеничкіна та Людмили Барбір приєднаються експерти з психології, фітнесу та правильного харчування, які будуть не просто гостями програми, а її повноцінними співведучими.