Кузьма "Скрябін" просить депутатів стати щитом на Майдані - "Сніданок з 1+1"

Кузьма "Скрябін" просить депутатів стати щитом на Майдані - "Сніданок з 1+1"

Андрій Кузьменко, лідер групи "Скрябін", запропонував, аби народні депутати гуртом вийшли в центр Києва і зупинили кровопролиття.

Поделиться:

Андрій Кузьменко, лідер групи "Скрябін", запропонував, аби народні депутати гуртом вийшли в центр Києва і зупинили кровопролиття. Про це він сказав в ефірі "Сніданку з 1+1".

"Напевно 70-80% людей зараз перебувають в стані очікування. І в першу чергу не мають права у ньому перебувати депутати, які зараз сидять у Конча-Заспі у тих багатих будинках тепленьких, навіть не маючи жодного потягу вийти туди і просто бути присутніми, - обурюється Кузьма. - Я не кажу кидати, стріляти. Просто стати щитом і не давати можливості проливатися крові".

Музикант впевнений - власники депутатських мандатів можуть почуватися на Майдані цілком безпечно. Водночас захистити своїх виборців є їх моральним обов'язком.

"Стріляти в свого - це останнє, що може бути. І віддавати своє життя - це завелика ціна... Тому що в кожного є мама. І та мама не знайде виправдання, чому її дитини вже немає в живих", - говорить музикант.

Кузьма, який нещодавно презентував пісню про Майдан "Історія", розповів, що готує до виходу нову композицію. Вона буде називатися "Я злий".

"Я злий на той спокій, який спонукає українців щось робити, коли вже петля на шиї. Те, що відбувається в Україні, це наслідок бездіяльності, імпотенції влади і опозиції", - пояснив співак.

Нагадаємо, у "Світському житті" Кузьма розказав, як депутати катаються на лижах під час Майдану.