Кузьма "Скрябін" розказав, як депутати катаються на лижах під час Майдану - "Світське життя"

Кузьма "Скрябін" розказав, як депутати катаються на лижах під час Майдану - "Світське життя"

Кузьма: "Ті депутати, які сидять у Парламенті –повні імпотенти".

Поделиться:

Музикант Андрій Кузьменко закликав політиків привезти своїх дітей на Майдан і взяти на себе відповідальність за події в країні. Про це він розказав в інтерв'ю Каті Осадчій в програмі "Світське життя".

"Треба політикам взяти своїх дітей на санки, привезти у центр Києва і показати, що вони готові відповісти за тих людей, яких вони кинули під кулі", - розповів Кузьма про свій варіант виходу з кризи.

"Ті депутати, які сидять у Парламенті –повні імпотенти, кожен з них приклався до того. Кожен з них має кльовий будинок і кльовий бізнес, якісь бонуси і пільги. І де вони зараз є? - обурюється музикант. - Вони кинули людей, які за них рвали душу, і зараз сидять собі у Кончі-Заспі у своїх маєтках і заглядають в екран. Це парадокс".

Він розповів, що обдзвонив усіх своїх знайомих депутатів. Але кожен мав своє виправдання.

"Я дзвонив усім своїм знайомим депутатам. Один на лижах, інший каже, що хворий, це смішно, - зізнався Кузьма. - Навіть депутатів опозиційної сторони там немає. Бігають десять чоловік і творять хаос, годують обіцянками, бризкають слиною".

Кузьма, який є кандидатом у майстри спорту з біатлону, зізнався, що готовий захищати свій дім зі зброєю.

"У мене в хаті зброя законна була завжди, і два рази у мене той вінчестер стояв  витягнутий. Вперше 9 років тому, коли я відчував, що люди на хвилі агресії могли щось зробити, якусь пляшку з бензином кинути, і зараз він так само стоїть. Бо є ідейні люди, а є ті, які використовують ту анархію по-своєму", - пояснив він.