"Квартал 95" розіграв голлівудського актора

"Квартал 95" розіграв голлівудського актора

Дивіться "Вечірній Київ" у п'ятницю на 1+1

Поделиться:

Відомий американський актор Майкл Медсен приїхав уперше в Україну і побував у студії "Вечірнього Києва", випуск якого глядачі побачать завтра ввечері на телеканалі "1+1".

Володимир Зеленський і Валерій Жидков тепло зустріли його в студії проекту "Вечірній Київ". Майкл був приємно здивований великій кількості красивих дівчат в студії і не раз акцентував на цьому увагу.

Уперше в розважальному проекті глядачі в залі могли ставити питання голлівудській зірці. Кожен охочий міг отримати відповідь на все, що його цікавило - заборонених тем не було. Тож Майкл розповів багато, зокрема про своє велике сімейство. Як виявилося, у нього є шестеро синів і було три дружини. Крім особистого, актор говорив про свою останню роботу з Квентіном Тарантіно - фільм "Мерзенна вісімка", який повинен вийти у світовий прокат на початку наступного року. У новій картині також знялися Курт Рассел, Самюел Л.Джексон, Тім Рот і Дженніфер Джейсон Лі.

Але, незважаючи на всю теплоту прийому, в Києві на Майкла Медсена чекав розіграш. Нічого не підозрюючи, актор вирушив у один зі столичних ресторанів для проведення раніше запланованого інтерв'ю. Але розмови так і не відбулося.

Що ж сталося з голлівудською зіркою, і як він відреагував на розіграш від гумористів України, можна буде побачити цієї п'ятниці у "Вечірньому Києві" о 20:20 на каналі "1+1".

Новости по теме