"Квартал 95": "Ситуація у країні не настільки страшна, як показують у новинах"

"Квартал 95": "Ситуація у країні не настільки страшна, як показують у новинах"

"Якщо раніше нашим завданням було просто швидко зреагувати на все, що відбувається навколо, то зараз ми прагнемо змусити людей із різними політичними поглядами однаково сміятися над цими подіями", - Валерій Жидков

Поделиться:

Уже сьогодні о 20.45 на каналі "1+1" стартує гумористично-новинний проект "ЧистоNews", який раніше був рубрикою "Вечірнього Києва". Ведучими 15-хвилинної програми стали Володимир Зеленський і Валерій Жидков. В інтерв'ю kp.ua "Тамбовський вовк" розповів про основне завдання цього проекту "Кварталу 95".

"Якщо раніше нашим завданням було просто швидко зреагувати на все, що відбувається навколо, то зараз ми прагнемо змусити людей із різними політичними поглядами однаково сміятися над цими подіями. Подивитися на все з іншого боку, не під таким гострим радикальним кутом. І повірити в те, що все не так страшно, як нам показують у справжніх новинах", - розповів Валерій Жидков.

Окрім того, ведучий і сценарист зізнався, що зі своїми російськими друзями й родичами утримується від розмов про ситуацію, що склалася.

"Різноманітні історії, які й українські, і російські ЗМІ висвітлюють утровано, ми намагаємося не обговорювати. Ні українці, ні росіяни нічим один від одного не відрізняються. Усім нам хочеться жити й працювати гідно й отримувати заслужені гроші й моральну винагороду. Нам не потрібен поділ на білих і чорних, красивих і некрасивих і тих, хто живе в цьому дворі чи в іншому. Ми всі однакові", - переконаний Жидков.

Також Валерій просить українців не піддаватися на маніпуляції влади.

"Скоро будуть вибори і я закликаю людей не "вестися" на дешеві прийоми, до яких вдаються наші політики, аби заробити собі бали. Не голосуйте за тих, хто за якимись ознаками поділяє нас на хороших і поганих. Із часів Помаранчевої революції стало дуже модно ділити Україну на Західну і Східну. А ще 2003 року, як тільки я сюди переїхав, такого визначення не існувало зовсім. Те, що відбулося в Україні зараз, це, насамперед, результати дії влади протягом цих 10 років. Я за те, щоб людей поважали за їх вчинки, а не за те, де вони народилися і як виглядають", - висловився Жидков.

Дивіться програму "ЧистоNews" сьогодні одразу після "ТСН".