"Квартал 95" виконав на концерті пісню про Путіна

"Квартал 95" виконав на концерті пісню про Путіна

Коміки продовжують вражати Україну проникливими піснями на злободенні теми.

Поделиться:

Творці "Кварталу 95" продовжують вражати Україну проникливими піснями на злободенні теми. Так, під час зйомок нового концерту "Вечірнього Кварталу" актори студії презентували глядачам пісню про Володимира Путіна. Перед тим, як її заспівати, зізналися: не розуміють і ніколи не зрозуміють ні президента-диктатора, ні людей, які підтримують його вбивчу політику.

"Странно получается. Они царскую семью расстреляли, а нашей "семье" гражданство дали. Один Петр окно в Европу прорубил, а другой это окно никак найти не может. Один Владимир Русь окрестил, а другой, похоже, хочет на ней крест поставить. Ничего святого…", - пролунало зі сцени.

Композицію про жорстокого очільника РФ актори виконали на мотив хіта "Я зажег в церквях все свечи" гурту "ДДТ". Музика, слова, і глибоке акторське прочитання пісні вразили глядачів, які разом  з усією Україною переживають найскладніший період в історії нашої держави:

Я зажгу в церквях все свечи. Но одну… одну оставлю.

Для того, кто Украину на войну идти заставил.

Для того, о ком поется в песне харьковских фанатов.

Для того, кто очень щедро раздавал свинец ребятам.

Цю та інші патріотичні пісні у виконанні Володимира Зеленського і його друзів-колег слухайте у "Вечірньому Кварталі" уже цієї суботи у о 21:20 на "1+1". 

Нагадаємо, що на зйомки нового концерту гумористи не запрошували російських артистів. Докладніше читайте тут.