КВНщики "ЧП Минск" збираються почати свою нову історію на шоу "Голос країни"

КВНщики "ЧП  Минск" збираються почати свою нову історію на шоу "Голос країни"

Документальні фільми про учасників шоу "Голос країни. Нова історія" на каналі 1 +1 продовжують знайомити нас з яскравими історіями вокалістів другого сезону.

Поделиться:

Документальні фільми про учасників шоу "Голос країни. Нова історія" на каналі 1 +1 продовжують знайомити нас з яскравими історіями вокалістів другого сезону. Все дитинство і юність герої сьогоднішньої серії провели разом - вони вчилися в одній школі і грали у відомій команді КВН - "ЧП Минск". Потім їхні дороги розійшлися, а через 10 років Євген Сморигін та Іван Вабіщевич зустрілися на кастингу шоу "Голос країни", щоб почати свою нову історію на сцені.

Білорусів Євгена Сморигіна та Івана Вабіщевича добре знають за межами рідної країни. Вони грали в команді КВК, спочатку в шкільній, а потім і у вищій лізі. Пік їхньої кар'єри припав на 2000 рік, коли "ЧП Минск" були фаворитами самого Маслякова. Тоді, на фестивалі КВК в Сочі, молода команда з Мінська отримала право виступати у вищій лізі. Почалися гастролі по Білорусі, Росії, Україні.
У 2005 році шоу закінчилося, і шляхи всіх "веселих та кмітливих" розійшлися. Євген переїхав до Києва, а Іван залишився в Мінську, і незабаром пшкодував про це. У його кар'єрі почалася чорна смуга - пісні не брали в ротацію на радіо, кліпи не показували по телебаченню, і йому довелося за копійки працювати в маленьких клубах.

Наперекір усім обставинам Іван вирішив кардинально змінити своє життя. Вабіщевич бере участь у фестивалі "Нова хвиля" в Юрмалі, і там справляє феєричне враження, сама Алла Пугачова відзначила його "зіркою". Після цього його пісні почали крутити на радіо, і запропонували роботу на телебаченні.

У свою чергу, в Євгена Сморигіна в Києві теж не все виходить так, як він хотів. Знамените заїкання Жені, за яке його так любили фанати "ЧП Минск", заважає йому побудувати акторську кар'єру. Заїкатися КВНщик перестає тільки тоді, коли співає.

Євген Сморигін та Іван Вабіщевич вирішили випробувати свої сили в "Голосі країни". Без змови, вони прийшли на кастинг проекту. Знімальна група вирішила розіграти їх. Окремо і Жені і Івану повідомили, що вони не пройшли кастинг, але мають можливість вручити конверт-запрошення своєму другу по команді КВН. На зустріч хлопці їхали засмучені. Вони навіть не здогадувалися про те, що обидва потрапили на сліпі прослуховування.

Чи зможуть колишні КВНщики Євген Сморигін та Іван Вабіщевич стати вокалістами "Голосу країни" побачимо 8 січня, о 20:12, на 1+1!