Лідія Таран провела відпустку з найкращим напарником

Лідія Таран провела відпустку з найкращим напарником

Ведуча ТСН на автомобілі їздила Грецією з дочкою.

Поделиться:

Лідія Таран недавно повернулася з відпустки у Греції, де активно проводила час з донькою Василиною. Щоб за час поїздки побачити якомога більше, мандрівниці взяли машину напрокат.

У підсумку Ліда з Василиною об'їхали весь півострів Халкідікі, що формою нагадує тризуб Посейдона. Не вдалося побувати лише на святій чернечій горі Афон, закритій для відвідування жінками.

"Вранці годували черепаху, яка оселилася на нашому ґанку, кидали в машину ласти - і вирушали назустріч новому дню. Чудові бухти, повністю дикі і абсолютно цивілізовані пляжі, обіди в маленьких прибережних тавернах, монастирі в скелях і неймовірної краси заходи сонця на шляху додому - такою залишиться в моїй пам'яті ця поїздка", - ностальгує телеведуча.

Але поїздка Лідії Таран не обійшлася без пригод.

"Довелося власноруч виривати Василині зуба, просто в ресторані. Він у неї вже давно хитався і завдавав нам клопоту. І тут, під анестезію з морозива, я наважилася і одним рухом це зробила, після чого до нас, звісно, прилетіла Зубна Фея", - ділиться досвідом Лідія.

"Моя Василинка - найкращий напарник у подорожах. Вона радіє дорозі, не втомлюється і не вередує, як багато дітей. Любимо співати в машині разом - так пейзажі за вікном стають ще кращими, а час у дорозі минає непомітно", - розповідає телеведуча 1+1.

Новости по теме