Леончук, Барбір, Сенічкін та Анатоліч фестивалили "Три дні в саду"

Леончук, Барбір, Сенічкін та Анатоліч фестивалили "Три дні в саду"

Екологічний open-air фестиваль відбувався у Києві, у Ботанічному саду ім. М. Гришка.

Поделиться:

Ведучі "Сніданок з 1+1" Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч взяли участь у фестивалі "Три дні в саду".

Екологічний open-air фестиваль відбувався у Києві, у Ботанічному саду ім. М. Гришка. Організований актрисою студії "Квартал 95" Оленою Кравець і творчою групою "Просто-в-месте", захід тривав із 16 по 18 травня.

Зона "Сніданку" розташувалася під величезним шатром, де ведучі приймали гостей на жовто-блакитному дивані та м'яких кріслах-пуфах від українського бренду "Gagarin". Два перші дні працювала також імпровізована студія із зірковими гостями. Приєднатися до інтерв'ю і поставити своє запитання могли всі охочі, активним гостям ведучі дарували теплу чашку від "Сніданку з 1+1" і "Wannabe Deсor" - усього їх було вручено понад 350!

Першою гостьову студію "Сніданку" відвідала Катя Осадча. Відома ведуча розповіла про відкриття сезону резонансних викриттів "Світського життя" (глядачі побачать досьє на основних кандидатів у президенти), про зміну виходу програми в ефір,  промо-ролик із Катею в образі суперагента, про відпочинок, який вона обирає, про виховання сина та багато іншого.

У перший день фестивалю зірки 1+1 відгукнулися на запрошення шоу-руму "Плюшкін" (зона обміну речей, одягу). Людмила Барбір принесла свою сукню, Анатоліч - футболку, а Руслан Сенічкін та Марина Леончук по піджаку. Зірковий  одяг поповнив колекцію "Плюшкіна" й дуже скоро знайшов нових власників. Натомість ведучим видали фестивальні гроші, "плюшки", які вони обміняли на книжки.

Також у цей день до дружної команди"Сніданку" приєдналася телеведуча Соломія Вітвіцька.
Всією компанією вони відвідували майданчики фестивалю: брали участь у майстер-класах, дегустували різні страви, спілкувалися з гостями фестивалю.

Наступного дня в гості до Людмили Барбір і Руслана Сенічкіна завітав Євген Кошовий з "Кварталу 95". І не сам, а з донькою Варварою. Дівчинка відразу освоїлася на майданчику і стала демонструвати свої таланти: танцювати, співати пісні, показувати сценки.

До речі, всі три дні Руслан Сенічкін збирав рецепти з полуницями (в зоні "Сніданку" був спеціальний ящик для рецептів). Найкращі з них телеведучий уже вибрав і готуватиме за ними на Святі перших полуниць 31 травня в парку "Феофанія".

Останній день еко-фесту в зоні "Сніданку з 1+1" був днем смаколиків. Телекулінар Руслан Сенічкін напік сирного печива і разом з Людмилою Барбір пригощав ним гостей.

Також на сцені фестивалю "Три дні в саду" виступив Анатолій Анатоліч зі своєю групою "Правила граматики". Анатоліч потішив публіку не лише своїм репертуаром, а й несподіваним дуетом. Разом з переможницею проекту "Голос країни-3" Анною Ходоровською він виконав дві композиції: одну власного авторства, про літо, і  світовий хіт "I believe I Can Fly". До речі, фінальна  лірична пісня супроводжувалася спецефектами, вокал Ходоровської та креатив Анатоліча не лишили байдужими нікого.

"Кращого виступу я не бачила! В Анатоліча прекрасний гурт, надзвичайні музиканти, а сам він весь час спілкується з глядачами. Це чудово, коли артист може бути настільки живим на сцені. Тому ми з колегами кайфували!" - поділилася Марина Леончук.

"Прекрасний фестиваль! - не стримує емоцій Людмила Барбір. - Багато дітей, багато усмішок, люди відпочивають цілими сім'ями. А навколо – просто безліч неймовірних речей ручної роботи. Дуже сподобався куточок еко-іграшок, де я вподобала для свого сина Тарасика великого картонного коня. Руслан Сенічкін навіть катав мене на ньому".

"Фестиваль "Три дні в саду" вкотре довів: українці, хоч і переживають нині нелегкі часи, вміють радіти життю, вміють відпочивати. І найголовніше  - вміють цінувати життя", - додає Руслан Сенічкін.

Новости по теме