Лідія Таран про другу половинку: Я обираю серцем

Лідія Таран про другу половинку: Я обираю серцем

Ведуча ТСН дала інтерв'ю до Дня закоханих

Поделиться:

Лідія Таран – не лише чудова телеведуча, й надзвичайно красива та мудра жінка, якою захоплюються мільйони.

Напередодні 14 лютого вона зізналася, чи святкує День святого Валентина і поділилася спогадами про давню платонічну любов до відомого французького спортсмена.

Лідо,  розкажіть про своє перше кохання? 

- Це питання заганяє мене в повну безвихідь. Я не пам'ятаю, напевно, воно було ще в якомусь неусвідомленому віці, базувалось на первинних емоціях, які я зараз згадати не можу. Пригадую, що була  платонічно закохана у Мішеля Платіні. Мені свого часу дуже сподобалась його книга. Так що давайте будемо вважати моїм коханням Мішеля Платіні :). Він визначив мій шлях в спортивній журналістиці.

Яким повинен бути ідеальний супутник, на ваш погляд?

- Ідеальних супутників життя не буває, тому що ми не живемо в ідеальному світі, в ідеальному вимірі, серед ідеальних людей. Ми з вами також не ідеальні. Навіть якщо зовнішність можна зробити ідеальною… Не думаю, що зі мною, не ідеальною, може бути хтось ідеальний. Є якості, які, безумовно, хотілось би бачити в людині, але головне – почуття. Коли є почуття, то людина виглядає ідеальною для вас. Всі ті риси, які хтось вважає негативними, через призму твоїх почуттів до людини, набувають абсолютно ідилічного характеру. Навпаки – подобаються та сприймаються. Треба бути закоханим в людину і тоді об'єкт пристрасті автоматично стає для тебе ідеальним. Він може бути будь-яким – високим, низьким, добрим, мужнім, найкращим у світі. Я обираю серцем. Хоча це просто м'яз, але можна сказати, що я ним обираю.

У вас є улюблена книга про кохання?

- Тут думки розбігаються. Все, що написано в світовій літературі та українській – це все про кохання або створене через кохання, або в пошуках кохання. Я не знаю, які книжки не про кохання. І про людські почуття, і про суспільні взаємини. Це все про кохання, все про любов, як в українській пісні.

Я можу порекомендувати книжку Ернеста Хемінгуея "Прощавай, зброє".

Ви з донькою святкуєте День святого Валентина?

- Я намагаюся свою дитину виховувати у сучасному контексті.

У жодній країні Європи, серед всіх моїх друзів-європейців, ніхто не відзначає День святого Валентина. Взагалі! Я була в Парижі 14 лютого і з усією відповідальністю можу сказати, що в усіх ресторанах та місцях, де побувала, ніхто не відзначав це свято. Не було жодної символіки. Тому я не хочу, щоб Василина виховувалася в контексті цього дня, хай краще виховується на більш українських святах і традиціях.

Що стосується мене, я не йду на побачення в цей День святого Валентина. Я просто подивлюся кіно про кохання, кіно Тарковського.

Що радить читати ведуча ТСН Лідія Таран, дізнавайтеся тут.

Читайте також: Анатоліч розповів, що понад усе цінує у сімейних стосунках

Новости по теме