Лідія Таран розповіла, як готує доньку до першого вересня

Лідія Таран розповіла, як готує доньку до першого вересня

Ведуча "1+1" Лідія Таран виховує доньку-другокласницю Василину й вже завтра відрядить її на святкову лінійку

Поделиться:

Ведуча "1+1" Лідія Таран виховує доньку-другокласницю Василину й вже завтра відрядить її на святкову лінійку. І ранець, і форму, і зошити 7-річна дівчинка уже має. Тож нічого докуповувати не доведеться. Яким предметом найбільше захоплюється Василина, на які секції ходить, що робить після уроків, зіркова мама школярки розповіла в інтерв'ю ivona.bigmir.net.

- Лідо, який предмет в школі понад усе подобається Василині?

- Найбільше - англійська мова, вона додатково нею займається. Для мене головне, що доньці це дуже подобається, і заняття їй на користь. Оскільки вони відбуваються у формі гри, розмов, живого спілкування з дітками, то у Василини дуже багато друзів, з якими вони разом відвідують ці уроки і проводять весело час.

Загалом, з програмою першого класу вона впоралася ще до школи, тому у нас є хороший запас часу. Я думаю, що саме зараз, з другого класу, коли почнуть ставити оцінки, їй психологічно буде трошки складніше, бо вона лідер і великий перфекціоніст. Але я впевнена, що Василина з цим впорається. Поки я вважаю, репетитори нам ще не потрібні.

- Що любить робити ваша дочка після уроків? Може, ходить на якісь гуртки чи секції?

- Василина у мене - дуже талановита і зайнята дитина. Її час після школи розписано по годинах. Вона займається вокалом, ходить на танці, малює. Але найбільше їй подобається плавання в дитячій спортивній школі з вітрильного спорту на Оболоні. Кожен день дочка ходить на різні заняття і дотримується свого розкладу. 

Часто між дівчатками буває непорозуміння. Чи траплялися конфліктні ситуації у Василини з однокласницями?

- За рік навчання в школі у нас не було ніяких зауважень щодо поведінки. Василина - дуже доброзичлива і абсолютно не конфліктна дитина. У неї багато друзів, яким вона допомагає.

Але бувають і винятки. Пам'ятаю, одного разу вона прибігає додому і каже, що посварилася зі своєю подругою Катею. Не поділили дівчинки книги! (сміється) Правда, потім помирилися і дружать досі.

Василина поділилася секретом, що за літо встигла скучити за однокласникам.

- Чи доводилося вам коли-небудь вибирати між сім'єю і кар'єрою?

- Ні. Ніколи у мене такого не було. У нашій родині ці речі існують паралельно. Ніхто нікому не заважає. Моя робота дуже інтегрована в сім'ю.

Я достатньо часто беру Василину з собою на роботу, у вихідні дні, наприклад. Вона проводить час у нас в ньюзрумі, як, власне, і багато дітей телевізійників. Вона розуміє мою роботу, і я намагаюся так робити, щоб її навантаження - школа, гуртки - проходили під моїм пильним контролем. Коли вранці везу її в школу, а потім сама йду на роботу, нічого ніхто не втрачає. Тому що вона вчиться, а я працюю.

Дивіться "ТСН" з Лідією Таран цього тижня з понеділка по суботу о 19:30.

Новости по теме