Лідія Таран розповіла про плани створити авторську програму та знятись у кіно

Лідія Таран розповіла про плани створити авторську програму та знятись у кіно

15 липня на сайті 1+1 відбулася онлайн - конференція з улюбленою ведучою ТСН Лідією Таран. Під час спілкування з френдами Лідія Таран поділилася своїми планами на майбутнє

Поделиться:

15 липня на сайті 1+1 відбулася онлайн - конференція з улюбленою ведучою ТСН Лідією Таран. Під час спілкування з френдами Лідія Таран поділилася своїми планами на майбутнє.

"Нині я максимально комфортно почуваюся в ролі ведучої найголовніших новин країни. Але згодом, можливо, вестиму авторську програму. Звичайно, коли доросту й набуду досвіду. Не можу конкретно відповісти про її тематику. Знаю лише, що вона буде цікава та актуальна. Також мені іноді пропонують знятись у кіно чи в кліпі. Думаю, що незабаром обов'язково спробую себе у ролі акторки", - сказала Лідія.

Багато глядачів цікавились бажанням Лідії працювати за кордоном. Але принципова позиція ведучої – професійно розвиватись в Україні. Чіткою та лаконічною була відповідь Лідії щодо своїх правил життя: "Бути собою та не заважати жити іншим".

Одним з найчастіше повторюваних було питання щодо специфіки ТСН. "Жанр новин суворий, а наш світ жорстокий. В Україні стаються жахливі речі, які ми не маємо права замовчувати, оскільки замовчування – це злочин і недотримання стандартів професії. Так, новини "ТСН" криміналізовані, але вони – стовідсоткове відображення того суспільства, в якому ми живемо", - поділилася міркуваннями щодо своєї роботи ведуча Телевізійної Служби Новин.

Всього глядачі поставили більше 100 питань, а онлайн-конференція тривала майже годину.

Новости по теме