Лідія Таран розповіла, як у доньці виховує принцесу

Лідія Таран розповіла, як у доньці виховує принцесу

Нещодавно зіркова сім'я знялася у фотосесії, присвяченій стартові мультфільму Софія Прекрасна

Поделиться:

Лідія Таран встигає не лише активно працювати в прямому ефірі, а й виховувати 6-річну доньку Василину. Понад усе ведуча "ТСН" мріє, щоб її дитина сповідувала найкращі цінності.

Нещодавно зіркова сім'я знялася у фотосесії, присвяченій стартові мультфільму "Софія Прекрасна" (ПЛЮСПЛЮС). Мама і донька перевтілилися в казкових героїв. Лідії дісталася роль королеви, а Василині – принцеси. Прообразом доньки Лідії стала дівчинка-хуліганка, яка не вміє правильно поводитися у королівському палаці, але намагається стати кращою.

Лідія Таран розповіла глядачам "1+1", як виховує доньку і що робить для того, аби вона почувалася принцесою.

"Я кажу, щоб вона тримала рівно спинку - для цього ми ходимо на танці. Я намагаюся робити так, щоб вона була стриманішою, ввічливішою, не говорила слова "ну" на початку кожної фрази", - сказала Лідія.

Окрім того, популярна ведуча розповіла, як, попри непростий графік роботи, їй вдається турбуватися про доньку й віднаходити гармонію в особистому житті.

"Береш швидесенько стрибаєш у машину, везеш дитину в садочок, потім ти вільний півдня… Далі біжиш на роботу, працюєш, потім знову біжиш за дитиною. Так знаходиш гармонію в собі", - сказала ведуча "ТСН".

До речі, Лідія зізналася, що мультфільм "Софія Прекрасна" її донька дивиться значно охочіше, ніж новини, які веде мама.

"І це добре в її віці", - переконана Таран.

Новости по теме