LOBODA стала третім тренером вокального шоу "Голос. Діти"

LOBODA стала третім тренером вокального шоу "Голос. Діти"

Сьогодні телеканал "1+1" оголосив ім'я третього тренера вокального шоу "Голос. Діти". Ним стала LOBODA.

Поделиться:

Сьогодні телеканал "1+1" оголосив ім'я третього тренера вокального шоу "Голос. Діти". Ним стала LOBODA.

Світлана вперше постане в ролі зіркового тренера юних вокалістів. Обирати команду "наосліп", орієнтуючись виключно на голос і не знаючи, хто стоїть на сцені – новий досвід для співачки. Натомість, LOBODA готова ділитися зі своїми підопічними власними надбаннями та вчити їх стійкості.

- Я погодилася стати тренером шоу "Голос. Діти", бо вважаю, що на сьогоднішній день це єдиний вокальний проект такого високого рівня професіоналізму, - коментує LOBODA. - Для мене дуже важливо, що тут акцент саме на голосі, а вже потім - на зовнішніх даних виконавця. Для мене велика честь працювати з Костянтином Меладзе. Він не тільки музичний продюсер шоу, він – надихає кожного учасника. "Голос. Діти" для мене також - чудова можливість перевірити себе в такому складному напрямку, як педагогіка, і поділитися з юними даруваннями не тільки власним досвідом, але і життєстійкістю, і вмінням вірити в себе всупереч усьому.

Сьогодні зіркові наставники - Тіна Кароль, Олег Скрипка та LOBODA - приступили до першого і найважливішого етапу шоу - "сліпих" прослухувань. Згідно з правилами, тренера проекту набирають собі команди, сидячи спиною до сцени. Вони не бачать вокаліста, не знають його вік. Вони чують лише його голос. Якщо тренер вирішує, що саме цей голос він хоче собі в команду, він натискає кнопку і розгортає крісло обличчям до сцени. Якщо вокаліста обрав не один, а два або три тренера, той сам вирішує, в чию команду піти.

 - LOBODA запрошена в "Голос. Діти" в якості тренера, тому що вона - яскравий представник сучасної української естради. Вона епатажна й експресивна артистка. Вона додасть новий інгредієнт в нашу палітру. Ми свідомо запрошували Тіну Кароль та LOBODA в парі, тому що вони - абсолютно різнополюсні артистки з різною харизмою. Для вокального шоу Світлана - зовсім свіже обличчя, адже вона не виступала в жодному телешоу в якості тренера або судді, - коментує музичний продюсер шоу "Голос. Діти" Костянтин Меладзе.
 
 Нагадаємо, "Голос. Діти" - не зміна дорослого формату. Це окремий проект голландської компанії "Talpa" під назвою "The Voice Kids". Тієї ж компанії, якій належить ліцензія "Голосу країни" ("The Voice of Holland"). Україна стала першою країною, що купила "The Voice Kids".