Львівська інспекція підбиває підсумки голосування за найкращого працівника країни

Львівська інспекція підбиває підсумки голосування за найкращого  працівника країни

"Інспектор Фреймут" перевірить два культові львівські заклади:

Поделиться:

Сьогодні о 22:30 на каналі "1+1" "Інспектор Фреймут" перевірить два культові львівські заклади: перший концептуальний ресторан України, легендарну "Криївку", та одну з найуспішніших кав'ярень міста, "Світ кави".

Власник "Світу кави" Маркіян, батько 5 дітей, 15 років тому заснував маленьку кав'ярню в центрі Львова. Він є справжнім фанатом кави, а його заклад з кожним роком стає все популярнішим. Сьогодні "Світ кави" охоплює 3 поверхи, де розташувалася вже не лише кав'ярня, а й крамниця. Саме з цього місця почалася туристична традиція купувати львівську каву на сувеніри.

Ведучу Ольгу Фреймут, яка особливу увагу звертає на умови праці персоналу, вразила ставлення власника до своїх працівників. Що так розчулило суворого інспектора, дивіться сьогодні о 22:30 на "1+1".

Також у програмі – інспекція демократичного фаст-фуду "Вареники тут" та дорогого ресторану "Атлас".

Мало хто з туристов підозрює, що в улюбленому львівському закладі можна отруїтися зіпсованими продуктами. Так, в одному з відомих закладів, де часто буває мер Львова, інспектор знайде тухле м'ясо, а в іншому шеф не зможе пояснити, з чого готується його фірмова страва.

Якщо рестораном керує справжній ґазда, то на заклад точно чекатиме успіх. А чи справедливе це твердження для ресторану "Michelangelo" на Лазурному Березі, в Антибі (Франція), дивіться вже сьогодні о 22:30 на каналі "1+1".

Одразу після випуску на офіційній сторінці проекту з'являться номінанти на нагороду від "Народної Премії Інспектора Фреймут".

В останній тиждень 2014 року (з 24 по 31 грудня) на сайті "1+1" серед фіналістів кожного випуску народного реаліті "Інспектор Фреймут" триватиме голосування за звання найкращого працівника року в сфері обслуговування України.

Крім того, на сайті можна виграти особливі подарунки від Ольги Фреймут. Для цього достатньо взяти участь у голосуванні, попередньо зареєструвавшись на офіційній сторінці проекту через одну з соціальних мереж. Детальніше про голосування та премію читайте тут.