Лєдніков "копатиметься" в історії загибелі приватного детектива Веригіна

Лєдніков "копатиметься" в історії загибелі приватного детектива Веригіна

Марго просить Лєднікова "покопатися" в історії загибелі приватного детектива Веригіна. В той час Марат продовжує збирати іформацію про загибель Валентинової матері.

Поделиться:

Нові розслідування кримільнальних історій Лєднікова на 1+1.

Середа 3 квітня

Серія 13

 Пізно ввечері в одному з московських дворів автомобіль збиває чоловіка. Водій тікає з місця подій. Марго просить Лєднікова "покопатися" в історії загибелі приватного детектива Веригіна. В той час Марат продовжує збирати іформацію про загибель Валентинової матері. Він їде в, давно уже зачинений тюремний лікарняний блок, і там зустрічається з жінкою-лікарем, яка працювала свого часу з матір'ю Лєднікова. 

Серія 14

Батько Лєднікова згодився допомогти синові в справі Веригіна. Разом вони побували у фірмі "Крокет". Колись Веригін успішно розкрив справу про витік інформації з "Крокету". Винним виявився один з охоронців фірми. Знайшовши адресу, Валентин їде до нього додому...

Серія 15

Олягнувши пальто й шапку Валентина, сташий Лєдніков іде до машини. Почувши, що його кличуть, чоловік обертається, але у відповідь кілька пострілів. І хоча батько Валентина намагається сховатися за дверцями автівки, дві кулі його тяжко ранять. 

Після тяжкої операції Лєдніков сидить біля батька в лікарні. Прядці Валентин каже, що знає, де знайти С.В., і той обіцяє свою підтримку. З групою ЗМОПу вони їдуть за вказаною Лєдніковим адресою...

 Дивіться серіал "Лєдніков" на каналі 1+1 з понеділка по четвер о 20.15