"Любов та покарання" на каналі 1+1!

"Любов та покарання" на каналі 1+1!

Зрада - це завжди зрадництво з боку коханої людини, а уявіть собі, якщо ваш коханий зрадив вам напередодні весілля. Саме це і сталася у житті героїні нового серіалу "Любов та покарання".

Поделиться:

Зрада - це завжди зрадництво з боку коханої людини, а уявіть собі, якщо ваш коханий зрадив вам напередодні весілля! Жахливо? Але саме така ситуація і сталася у житті героїні нового турецького серіалу "Любов та покарання", який стартує на 1+1 у понеділок, 23 вересня, о 20:15!

Поки в Туреччині знімають наступний сезон улюбленого усіма серіалу "Величне століття. Роксолана", канал 1+1 покаже серіал, який підірвав турецьке телебачення і підкорив мільйони телеглядачів у всьому світі. "Любов та покарання" - дітище відомого турецького режисера Кудрета Сабанжі, який відомий своєю роботою над багатьма культовими турецькими мелодрамами. Кохання, зрада, біль, сльози і прощення .... Усе це буде в історії головних героїв серіалу Ясемін і Саваша, які змушені жити, підкоряючись сімейним традиціям. Вже з самих перших серій перед глядачами розкриється світ непростих взаємин, труднощів людських доль і, звичайно, кохання.

За кілька днів до весілля Ясемін (Нургюль Ешільчай) застає свого нареченого в ліжку з іншою жінкою. Вона вирішує помститися і це не дає їй спокою. У її житті відбувається випадковий зв'язок з незнайомим чоловіком з бару. Вони разом проводять ніч, в результаті у обох прокидається два суперечливих почуття: кохання і ненависть. Виявилося, що незнайомець з бару на ім'я Саваш (Мурат Йилдирим) є членом шанованої і багатої сім'ї. Він починає шукати таємничу власницю кулона, який залишився у нього як пам'ять про ту прекрасну ніч. Він бере активну участь у сімейному бізнесі, але після того як виявляє, що гроші були зароблені незаконним способом, герой вирішує привести весь бізнес у законне русло - модернізувати компанію шляхом інноваційних реформ. А також, в цей час, підкоряючись сімейним традиціям, він змушений одружитися на нареченій свого покійного брата.

Шляхи двох героїв серіалу перетинаються ще раз, коли вони стикаються з заплутаною боротьбою, прихованими таємницями і складним вибором, який мають зробити. У той час, як сімейні суперечки, зобов'язання та амбіції втручаються в долю героїв, з'являється важливе питання... Чи переможуть традиції поколінь кохання молодих людей, яке так раптово спалахнуло?

Цікаво, що режисер серіалу Кудрет на зйомках поводився як справжній професіонал, він жодного разу за два з половиною роки, поки тривали зйомки серіалу, ні на кого не крикнув на майданчику. Більше того, за словами акторів, присутність Кудрета на майданчику була майже непомітною. А ось відома турецька актриса Нургюль Ешільчай приходила на зйомки з власним візажистом і поводила себе дуже капризно, чим налаштувала проти себе всю знімальну групу і навіть свого партнера Мурата.