Людмила Барбір та Анатолій Анатоліч провели благодійний "Пробіг під каштанами"

Людмила Барбір та Анатолій Анатоліч провели благодійний "Пробіг під каштанами"

Разом із організаторами ведучі надихнули бігунів подолати 5-кілометрову дистанцію

Поделиться:

Енергійні "сніданківці" Людмила Барбір і Анатолій Анатоліч стали ведучими знаменитого "Пробігу під каштанами". Вони разом із організаторами надихнули понад 7 тисяч бігунів подолати 5-кілометрову дистанцію в центрі Києва. А фанат бігу Анатоліч став ще й повноцінним учасником акції та здолав максимальну відстань.

Зазначимо, що благодійний "Пробіг під каштанами" проводиться в Києві щороку. Нинішній – вже 22-й за рахунком. Участь у пробігу - платна. Усі кошти, зібрані організаторами, підуть на закупівлю обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. А це рятування тисяч маленьких життів! 

Відкривали "Пробіг під каштанами" найменші учасники "Пробігу в ходунках" від NESTLE. 23 малюка, віком 6-18 місяців, які ще не вміють самостійно ходити, змогли подолати 10-метрову дистанцію Пробігу, щоб довести – бути відповідальним і добрим можна з перших днів життя.

Далі естафету перехопила "Команда здійсненної мрії" – діти, прооперовані в Центрі, це реальний доказ того, що невеликий внесок кожного з нас може змінити світ іншої людини. Цього року в складі "Команди здійсненної мрії" бігло 210 здорових діточок, які вижили завдяки благодійній допомозі. 

Перед початком спортивних стартів вже 5-й рік поспіль учасники "Пробігу під каштанами" роблять Руханку, яка по праву вважається однією з наймасовіших в Україні (у 2010 році Пробіг потрапив до Книги рекордів України як проект з "Самою масовою руханкою"). 

До речі, усю дистанцію забігу Анатоліч подолав з жовто-блакитним прапором у руках.

"Я пробіг весь маршрут з українським прапором. І не було жодної людини, навіть навколо траси, яка б не підтримувала бігунів. Всі кричали "Слава Україні!", - ділиться враженнями ведучий.

А Людмилу Барбір найбільше вразила "Команда мужніх", учасниками якої є спортсмени на візках.

"Велику справу роблять організатори "Пробігу під каштанами" і вся та величезна кількість людей, які не є байдужими, приїжджають з усієї України і беруть участь. Але найбільш вразив "Заїзд мужніх" – це люди на візках, які попри все не втратили віри в життя. Вони – найкращий приклад для наслідування!" - не стримує емоцій Людмила.

Від гонорару за проведення заходу Людмила Барбір і Анатолій Анатоліч відмовилися, перерахувавши його на закупівлю медичного обладнання.

Окрім того, переможці "Пробігу під каштанами" отримали від "Сніданку з 1+1" зворушливі фірмові подарунки – "теплі" чашки від Wannabe Decor.

Тож не забувайте про спорт та робіть разом зі "Сніданком" та Анатолічем "Руханку" у будні о 9:15 в ефірі "1+1". Українці мають бути здоровими, сильними й непереможними! 

Новости по теме