Людмила Барбір у Черкасах презентувала "Літачки" діткам-переселенцям

Людмила Барбір у Черкасах презентувала "Літачки" діткам-переселенцям

Після столичної премєри анімації "Літачки.Рятувальний загін" Людмила Барбір вирушила на спеціальну премєру до Черкас. 

Поделиться:

Актриса і телеведуча, голос персонажу "Динамітка" Людмила Барбір після столичної премєри анімації "Літачки: Рятувальний загін" для дітлахів зі Сходу та Криму, - вирушила на спеціальну премєру до Черкас. До тамтешнього кінотеатру "Мультіплекс" місцеві благодійники запросили понад 100 дітлахів-переселенців, щоб влаштувати для них велике свято.

Перед початком сеансу для дітей було організовано насичену розважальну програму: конкурси, танці, естафети. Після – "солодкий стіл" та подарунки. Погралася і поспілкувалася з маленькими гостями і ведуча заходу Людмила Барбір. Телезірка переконана: анімація "Літачки: Рятувальний загін" зараз актуальна як ніколи.

"Цей мультфільм насправді дуже важливий! Адже він навчає нас справжній дружбі, вчить вірити у себе і в перемогу, а також розповідає про справжніх героїв", – перед початком черкаської прем'єри сказалателеведуча.

Благодійний показ відбувся завдяки спільній ідеї "Сніданку з 1+1", громадського діяча Наталії Нетовкіній та за сприяння черкаських меценатів і студії-прокатчику B&H мультфільму "Літачки: рятувальний загін".

Подробиці спеціального показу у сюжеті "Сніданку з "1+1":