Людмила Капітонова розказала, як сиділа під офісом Поплавського

Людмила Капітонова розказала, як сиділа під офісом Поплавського

Зірка "Голосу країни" свій пробивний характер показала ще й співаючому ректору.

Поделиться:

Нове відкриття "Голосу країни" Людмила Капітонова розказала, як колись співала особисто для Михайла Поплавського, щоб стати студенткою Київського університету культури. Про свій пробивний характер дівчина розповіла у ранковому ефірі "Сніданку з 1+1".

Виявляється, дівчину, до якої повернулися усі чотири зіркових тренери, колись не зарахували до вишу. Аби добитися правди, Людмила потрапила до кабінету Поплавського і заспівала ректору.

"День у день протягом десь тижня ми з мамою сиділи під офісом Михайла Михайловича. І таких нас було людей 50 або й 100, котрі хотіли зрозуміти в чому справа", - розповіла Людмила.

Нарешті Людмила потрапила на прийом до Поплавського. І, почувши її голос, ректор одразу в телефонному режимі наказав зарахувати талановиту абітурієнтку.

"Він сказав: "Нічого собі! Зарахована!" Тут же подзвонив, кому треба, і все було нормально", - розповіла щасливий кінець історії Людмила.

До речі, Людмила - випускниця кафедри фольклору і теорії музики. За фахом вона викладач фахових дисциплін, артист-вокаліст і керівник фольклорного ансамблю.

Нагадаємо, на сліпих прослуховуваннях "Голосу країни" Люда співала а капелла народну пісню "Зозулечка". До неї повернулися усі чотири зіркових тренери. Вони були вражені фантастичним голосом Люди і зізнавалися, що по тілу побігли мурашки.

Своїм тренером Люда обрала Олега Скрипку, з яким потім ще й станцювала.