Макс з реаліті "Мамо, я одружуюсь?" розповів про зраду та ревнощі

Макс з реаліті "Мамо, я одружуюсь?" розповів про зраду та ревнощі

Максим Ковальов - наймолодший учасник проекту "Мамо, я одружуюсь?". У відвертому інтерв'ю чоловік розповів, як зазвичай складаються його стосунки із жінками.

Поделиться:

Максим Ковальов - наймолодший учасник проекту "Мамо, я одружуюсь?". У відвертому інтерв'ю чоловік розповів, як зазвичай складаються його стосунки із жінками.

- Максим – ви творча особистість. Кіно не тільки ваша робота, а ще й велике захоплення?

- Напевно, я єдина людина в країні, яка так сильно захоплюється кіно. Я стільки всього передивився! У мене вдома величезна колекція фільмів.

Також в ній є цікаві якісні програми, скажімо, ВВС, National Geographic, завдяки яким ми можемо дізнатися про оточуючий світ. Люди повинні знати, що відбувається навколо, що нас чекає у майбутньому. Наприклад, я дуже хотів би піклуватися про майбутнє своїх дітей.

- Ви ще й добре малюєте, за професією художник-графік!

- О, раніше я малював краще! (Посміхається – ред.) У мене мало практики. Зараз малюю дуже рідко. Якщо виникають особливо сильні емоції, то я їх відображаю. Наприклад, недавно намалював серію соціальних мініатюр.

- Як складаються ваші стосунки з меншим братом?

- Йому 11 років. Я вже думав, що так і залишуся один в родині, коли він з'явився. Але я дуже радий, що у мене є брат! Я його дуже люблю. Мені хочеться, аби в житті він досяг певних висот. Я йому в цьому буду допомагати і підтримувати.

- Ви у хорошій фізичній формі. Чим займаєтеся?

- Ніяким спортом не займаюся. Просто намагаюся підтримувати в тонусі своє тіло. Вдома у мене є все необхідне для цього: турніки, гирі, гантелі…

- У вас у житті була історія кохання, яка б могла закінчитися весіллям?

- Була. Принаймні, я так вважав. Ми з нею познайомилися в Києві. Жила ця дівчина в Швейцарії, але сама була родом з України.

Я сподівався, що вона переїде до мене. У нас були такі стосунки, що ми навіть дня не могли один без одного прожити. Коли вона приїжджала в Київ, це було найбільше свято для мене. Ці стосунки тривали близько 2,5 років.

Я вже готувався зробити пропозицію. Однак кохана відкрила таємницю, про яку могла б сказати ще на самому початку. Вона була заміжня.

Вона пояснила, що свого чоловіка не те, щоб любить, але дуже його поважає. Пропонувала продовжувати наші стосунки. Та я вирішив їх припинити.

- А взагалі часто розривали стосунки?

- Я така людина, що все приймаю близько до серця. Можливо, це мінус. Але якщо я маю почуття до жінки, хочу взаємності.

Так виходило, що частіше саме я розходився з дівчатами. Тобто я не чекав, коли вона скаже, що щось не так. Як би мені не було гірко. При цьому дівчина могла мені дуже подобатися. Але я розумів, що це не взаємно.

- Чому для вас так важливо, щоб дівчина проявляла ініціативу в стосунках?

- Склався такий стереотип - ініціатива має виходити від чоловіка. Хоча насправді я так не вважаю. У сучасному суспільстві жінки також мають проявляти увагу. Якщо їй чоловік сподобався, вона хоч якось повинна це показати.

Нехай вона зробить перший крок і після цього вже не буде проявляти ініціативу. Але чоловік це обов'язково оцінить!

У мене була така історія. Дівчина сама зі мною познайомилася, і ми зустрічалися досить довго.

- Максим, за вашу увагу борються одразу кілька дівчат. Як ви ставитеся до ревнощів?

- Якщо дівчина не довіряє хлопцю, там свої нюанси виникають. Якщо навпаки – все набагато серйозніше. Ревність чоловіка більш руйнівна. Жінка ще може пробачити, а от чоловік не пробачить, тому що він власник. Я говорю за себе. Однак міг би поручитися за більшість сучасних чоловіків. Ми – власники.

Нагадаємо, "Мамо, я одружуюсь?" - найреальніше шоу про одруження на 1+1. Коли дорослі чоловіки не можуть самостійно зав'язати з холостяцьким життям, до справи беруться матусі.

Мама та одразу кілька потенційних невісток живуть під одним дахом. І все це заради того, щоб обрати для сина найкращу дружину. Попереду жорстока боротьба, підступні випробування, нервові зриви –  таким є шлях до кохання та омріяного весілля. В реаліті беруть участь одразу чотири родини "мама+син". Дивіться проект "Мамо, я одружуюсь?" щовівторка о 20:15 на каналі 1+1.