"Маленькі гіганти" надихнули Ольгу Фреймут боротися зі своїми прихованими страхами

"Маленькі гіганти" надихнули Ольгу Фреймут боротися зі своїми прихованими страхами

11 жовтня в 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться довгоочікувана прем'єра масштабного національного дитячого талант-шоу

Поделиться:

11 жовтня в 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться довгоочікувана прем'єра масштабного національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти", в якому Україна вперше побачить на одній сцені дітей-індиго, вундеркіндів, вокалістів, танцюристів, дітей з унікальною пам'яттю, надзвичайно обдарованих і безпосередніх дітей.


У перших епізодах зіркові наставники проекту Ольга Фреймут, Володимир Горянський, Ірма Вітовська, Настя Каменських, Володимир Дантес і Надя Дорофєєва будуть набирати маленьких талантів різних жанрів у свої команди. Але остаточний склад команд визначать зіркові судді: Наталя Могилевська, Юрій Горбунов та Олена Шоптенко.

У роботі з дітьми кожен із знаменитих зіркових наставників абсолютно несподівано розкриється в новій для себе ролі, а також сформує свій унікальних підхід до талантів. Так, Ольга Фреймут спробує повторити всі трюки за маленькими учасниками, щоб прожити разом з ними всі емоції і переживання, які вони відчувають.

"Марина Цвєтаєва писала: "Якщо хтось впаде в халепу, падайте в цю халепу з ним. Так цій людині буде легше, ви заберете половину неприємностей собі". От сьогодні я застосувала на практиці цю пораду. Я побачила, як маленький акробат Данило спіткнувся, і попросила, аби він навчив мене тримати рівновагу. Звісно ж, я впала, і впала по-справжньому", - розповідає Ольга Фреймут.

Але не тільки наставники і судді зможуть передати цінний досвід дітям, але й маленькі таланти навчать зірок багатьом речам. Наприклад, маленький ентомолог, який знає більше 10 000 жуків і все про особливості їхнього життя, підштовхне Ольгу Фреймут боротися зі своїми власними страхами.

"Наші маленькі гіганти мене організовують, показують прогалини у знаннях. Наприклад, мені було так ніяково перед маленьким хлопчиком-науковцем Дімою, який збирає жуків та павуків. Він знає понад 10 тисяч їх найменувань. Ну як таке дрібне у сандалях і шкарпеточках і має таку унікальну голову! Який же у нього зв'язок з Богом, уявляєте, - ділиться телеведуча. Почалося з того, що Діма дуже боявся павуків. Але дідусь йому сказав: "Якщо ти чогось боїшся, то досліджуй це". Я наприклад, боюся літати, у мене аерофобія. Доведеться вивчити, з чого складається літак, і чому люди не падають, літаючи на ньому".

Нагадаємо, прем'єра проекту "Маленькі гіганти" відбудеться 11 жовтня о 21:00 на телеканалі "1+1".