"Маленький гігант" Женя Лебедин розповів, яку книгу йому порадив прочитати Юрій Горбунов

"Маленький гігант" Женя Лебедин розповів, яку книгу йому порадив прочитати Юрій Горбунов

Катя Осадча і Женя Лебедин поділилися подробицями закулісся проекту.

Поделиться:

Сьогодні в ефірі "Сніданку з 1+1" ведуча дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" Катя Осадча і учасник команди переможців Женя Лебедин поділилися подробицями закулісся проекту.

Так учасник команди Володимира Дантеса і улюбленець всієї країни Женя Лебедин розповів, що після перемоги його команди в шоу, всі однокласники його вітали, але йому до цих пір не віриться у свій успіх.

"Це було дуже несподівано, я досі не вірю у свою перемогу", - поділився "маленький гігант".

 

Крім того, "майбутній президент", як називає хлопчика Юрій Горбунов, розповів, які поради йому давав зірковий суддя:
"Юрій Горбунов мені порадив, щоб я багато читав. І вчора я прочитав 7 сторінок "Книги чудес світу", - розповів 7-річний Женя.

Ведуча проекту Катя Осадча розповіла, чого глядачам чекати від гала-концерту "Маленьких гігантів", який можна буде побачити в ефірі "1+1" вже цієї неділі:
"Ми вже дізналися, яка команда стала переможцем. Це команда Володимира Дантеса. А на гала-концерті ми знову побачимо всіх учасників і зіркових наставників. Також судді вирішать, хто стане кращим у кожній категорії – у вокалі, хореографії та в оригінальному жанрі", - поділилася ведуча.

На додаток до всього, маленький Женя на прохання ведучих розповів в ефірі "Сніданку з 1+1" гумореску "Мученик науки" українського гумориста і сатирика Павла Глазового.

Дивіться дитяче талант-шоу "Маленькі гіганти" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Новости по теме