Мама Кузьми розповіла, як передбачила смерть сина

Мама Кузьми розповіла, як передбачила смерть сина

У інтерв'ю "Сніданку з "1+1" Ольга Михайлівна розповіла про страшний збіг обставин. 

Поделиться:

Вона разом з татом артиста хотіли придбати склеп на кладовищі ще до його смерті. Батьки Кузьми придивлялися склеп у грудні, а на початку лютого музикант розбився в ДТП.

"Ми ж їздимо до Львова біля цвинтаря, там де Андрійчик похований зараз. І там багато нових склепів. Я ніколи не звертала на них увагу, ми ж уже 10 років їздимо зі Львова до Львова. І тут в кінці грудня я їхала, звернула увагу. Кажу: "Слухай, Віктор, давай, може купимо такий склеп?". А він говорить: "То давай купимо", - почала розповідати Ольга Михайлівна.

Однак у той момент всередині мамі Кузьми вже було неспокійно, хоча вона не знала, що це може означати. Ольга Михайлівна заспокоювала себе думками про те, що багато людей купують склепи і зараз так прийнято.
"Чому так стиснулося серце? Ми пішли туди, а вони кажуть, що у них готовий лише один, який можна продати. І коли Андрійчик загинув, я одразу ж сказала до чоловіка, щоб біг в селищну раду і питав про той склеп, який готовий, бо він один був", - пояснила мама співака.

Ольга Михайлівна зізналася: від того, що її син похований у склепі, а не в могилі, їй та чоловіку було трохи легше.
"Якби не було того склепу, ми б, напевно, не вижили з татом. Тому що похоронити в склеп, це ти просто ставиш у шафу і закриваєш на ключик. Там поставили цього плюшевого ведмедика, з яким він їздив, казали, улюблений. Коли ми це все зробили, тоді мені відпустило", - поділилася жінка.

Повню версію у інтерв'ю дивіться у відео.