Марічка Падалко дала щирі поради майбутнім мамам

Марічка Падалко дала щирі поради майбутнім мамам

Ведуча ТСН відкрила першу в Україні конференцію для майбутніх мам "У нас буде дитина".

Поделиться:

Ведуча ТСН і мама трьох діточок Марічка Падалко відкрила першу в Україні конференцію для майбутніх мам. Зірка 1+1 з радістю відгукнулася на запрошення поспілкуватися з майбутніми батьками та поділитися своїм досвідом, як з успіхом поєднувати роботу і родину.

Конференція "У нас буде дитина" відбулася в Києві і зібрала повний зал жінок, що готуються стати мамами, а також майбутніх татусів.

"Коли ви стаєте батьками, приводів для радості з'являється значно більше!" - почала свій виступ Марічка. Вона розповіла, що якраз напередодні в її житті сталася хвилююча подія - старший син Міша вступив до школи. І ведуча ТСН зізналася, що раділа за сина більше, ніж коли сама вступала до університету.

Своєю розповідю Марічка Падалко задала тон всій конференції. "Я людина дуже відверта. А оскільки тут немає камер, можу розказувати щиро...", - жартувала Марічка.

Так ведуча ТСН зізналася майбутнім мамам, що, як і всі жінки, зіткнулася з певними труднощами. І дуже важливою для неї виявилася підтримка чоловіка. Зараз в їх родині існує правило - щотижня мама з татом ідуть на 2-годинне побачення, без дітей і без розмов про них. Також Марічка порадила жінкам не засиджуватися в декреті - адже успіхи на роботі дають заряд позитивної енергії, який жінка несе додому. А страх через вагітність втратити роботу - зовсім безпідстваний. Материнство відкриє нові таланти, про які майбутня мама може навіть не підозрювати.

Нагадаємо, Марічка Падалко веде ранкові випуски ТСН, а також програму "Маріччин кінозал" на 1+1. Мама трьох дітей - сина та двох донечок.