Падалко подарувала своєму синочку на день народження виставу

Падалко подарувала своєму синочку на день народження виставу

14 березня у Київському муніципальному академічному театрі ляльок відбулася прем'єра дитячої лялькової вистави "Котик і Півник".

Поделиться:

14 березня у Київському муніципальному академічному театрі ляльок відбулася прем'єра дитячої лялькової вистави "Котик і Півник". У головних ролях - зірки українського шоу-бізнесу. Танцюристу Владу Ямі дісталася роль Котика, співачці Світлані Тарабаровій - півника, ведучому Олександру Скічко – казкаря, а наша Марічка Падалко була Лисичкою.

"Якби у "Маріччиного кінозалу" були глядачі у студії, ми б працювали б ще з більшим натхненням. Реакції дітей, це такий позитив, який ні з чим не порівняти. Я дуже вдячна всім, хто організував це свято , "колегам" по "Котику і Півнику" і мужнім акторам Театру Ляльок, які нас витримали", - ділиться враженнями ведуча "1+1".

Свято українського казки стало для неї по-справжньому родинним. У цей день вісім років тому вона стала мамою - народився її синочок Міша. Участь у виставі - це і йому подарунок також:
"Одна справа бачити маму в новинах, інша - в тому, що подобається дітям. Хоча Мішу цікавив більше Арсен Мірзоян , як той хто співає "Край землі", аніж "котик"", - усміхається Марічка.

Та особливим гостем став для ведучої "ТСН. Ранок" не тільки Міша. Виставу відвідали також дітки-переселенці з Донбасу.