Марічка Падалко проведе розслідування у Чорногорії

Марічка Падалко проведе розслідування у Чорногорії

Ведуча ТСН з чоловіком та донькою влаштували відпустку-дебют.

Поделиться:

З 1 серпня у відпустку відправляється ведуча ТСН та дитячої програми "Маріччин кінозал" Марічка Падалко. Цього літа вона вирішила відправитися туди, де ще не була - у Чорногорію.

Відпустку Марічка проведе разом з чоловіком Єгором та наймолодшою донькою Катрусею. 

Разом із експертами "Феєрії мандрів" Марічка та Єгор обрали місто Будва, яке з околицями створює Будванську рів'єру – найбільший туристичний центр Чорногорії. Окрім неспішної середземноморської атмосфери, Будва також відома своєю історією, яка бере початок задовго до нашої ери, піщаними пляжами, середньовічною архітектурою, різноманітними музичними та поетичними фестивалями, маленькими родинними ресторанами та безліччю інших цікавинок, які кожен рік приваблюють мільйони туристів.

"Ані я, ані мій чоловік жодного разу не були в Чорногорії. Маємо уявлення про відпочинок у Хорватії, Туреччині. Зараз від знайомих чуємо все більше захоплених відгуків про відпочинок у серці Адріатики. Тож ми вирішили на власному досвіді переконатися, чи така Чорногорія чарівна, як про неї розповідають, так би мовити, провести власне "розслідування", - жартує Марічка.

Cтежити за пригодами Марічки у Чорногорії можна буде на її Facebook-сторінці: www.facebook.com/1plus1.MarichkaPadalko

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розказала, що усі її троє дітей літом обов'язково побувають на морі.