Марічка Падалко з чоловіком на відпочинку почуваються молодятами

Марічка Падалко з чоловіком на відпочинку почуваються молодятами

Ведуча ТСН поділилася першими висновками "розслідування" у Чорногорії.

Поделиться:

Ведуча ТСН Марічка Падалко поділилася першими висновками "розслідування" у Чорногорії. Зірка 1+1 зізнається, що вони з чоловіком почуваються у цій країні молодятами.

Марічка Падалко відпочиває у Чорногорії з чоловіком та найменшою донькою на курорті Свєті Стефан.

"Ставлення до дітей у Чорногорії мені нагадало ставлення в Італії - на них всі звертають увагу, намагаються розважити. - розповідає ведуча ТСН. - Місцевих на пляжі одразу помітно по кількості дітей: 3-4 фактично норма. Ми з маленькою Катєю почуваємося молодятами, що не так давно побралися і народили першу дитину".

В Чорногорії родина Марічки Падалко купається в Адріатичному морі, гуляє по королівському парку та милується розкішними краєвидами.

"В цих місцях неймовірні за красою заходи Сонця і нічне небо. Я ледь не вперше в житті роздивилися на небі Велику Ведмедицею", - зізнається зірка 1+1.

За словами Марічки, аби почуватися вільно у Чорногорії, вистачає знання двох мов - російської та української.

"Нам полюбилося місцеве слово "беба", яким тут називають маленьких дітей. Наша Катя робить свої лінгвістичні відкриття. Почувши, як ми її назвали "бєба", вона зауважила: "Мамо, "бєба" це російською, а українською правильно "беба", - сміється Марічка.

Але найбільше Марічку Падалку вразили місцеві краєвиди.

"Наші апартаменти виходять прямо на острів Святого Стефана, який  давно слугує візитівкою Чорногорії. Сюди щодня приїздять човниками і катерами сотні туристів, а ми бачимо його постійно зі свого  балкона тому можемо навіть підпливати під час купання", - ділиться секретом Марічка Падалко.

Нагадаємо, стежити за пригодами Марічки у Чорногорії можна на її Facebook-сторінці.