Світське життя: Марічка Падалко розповіла, чому Єгор Соболєв пішов з дому (ВІДЕО)

Світське життя: Марічка Падалко розповіла, чому Єгор Соболєв пішов з дому (ВІДЕО)

Нардеп Єгор Соболєв та його дружина, ведуча Марічка Падалко нещодавно наробили галасу у соцмережі.

Поделиться:

Нардеп Єгор Соболєв та його дружина, ведуча Марічка Падалко нещодавно наробили галасу у соцмережі.

Cправа в тому, що Соболєв пішов з дому після розмови з Марічкою, якій не сподобалося, що політична сила "Самопоміч", до якої входить Соболєв, не хотіла долучатися до прийняття євроінтеграційних законів. Проте існувала думка, що це Марічка сама вигнала чоловіка. Відома пара розставила всі крапки над "і" в цій історії.

"Що було. Я написав сам, що вимушений піти з дому. Але в Україні, де давно панує матріархат, всі медіа написали: "Марічка вигнала Єгора з дому", - розповів нардеп.

Соболєв додав, що після того, як він потрапив у парламент, намагається з коханою не обговорювати політику вдома. 

"Але нещодавно хтось почав обговорювати і я просто втік. Я їй давно сказав, якщо ти зі мною розмовляєш як виборець, то в мене є приймальні дні. Як голова комітету раз на три місяці я приймаю громадян, приходь", - поділився Єгор. Проте Марічка має свою версію історії, що сталася.

"Все було не так. Ми активно поговорили і я втекла на батьківські збори. І там я відкрила Facebook де прочитала, що Соболєв змушений піти з дому". Ну змушений, так змушений. Я вважаю, що іноді краще випустити пар десь не вдома, а потім вже нормально про все поговорити", - пояснила Марічка.

Своєю чергою Соболєв зізнався, що тоді ніч провів не вдома.

"Однопартійці пустили мене у готель "Київ", де живуть депутати. Я провів там одну ніч. А вранці ми поговорили з Марічкою. Мені потрібна кохана дружина, мені потрібна коханка, мені потрібна мати моїх дітей. Мені не потрібен виборець, у мене виборців на роботі вистачає", - наголосив Соболєв.

А от Марічка Падалко поділилася секретом подружнього щасливого життя.

"За 10 років я зрозуміла, що головне – це підтримувати чоловіка і надихати в тому, чим він хоче займатися. Якщо це не будеш робити ти, це буде робити хтось інший", - підсумувала ведуча.

Новости по теме