Марина Леончук стала ведучою престижної церемонії нагородження у царині краси

Марина Леончук стала ведучою престижної церемонії нагородження у царині краси

Марина красувалася в шикарній червоній сукні від талановитої команди українських дизайнерів 

Поделиться:

Телезірка "Сніданку з 1+1" Марина Леончук стала ведучою церемонії нагородження переможців премії "Viva! BeautyHit 2013". Ця премія є однією з найпрестижніших у царині краси в Україні. Її переможців спільно визначають фешн-експерти, українські селебрітіз, а також самі споживачі шляхом голосування на сайті beauty.ua.

Дрес-кодом свята був коктейль у червоно-білих тонах. Марина красувалася в шикарній червоній сукні від талановитої команди українських дизайнерів бренду Tago.

"Літо - це справді жіночий час. І недарма саме в цю пору  року, насичену красивими і пам'ятними подіями, нагороджують переможців премії "Viva! BeautyHit 2013". Я задоволена, що мене вибрали ведучою церемонії. І щиро вірю, що саме Краса врятує світ!" - ділиться Марина Леончук.

А от переможниця шоу "Голос країни-3", співачка Анна Ходоровська, прийшла на церемонію в білій перлистій сукні. Анна заспівала для гостей світові хіти і пісню "Если есть любовь…".

Нагадаємо, премія Viva! BeautyHit заснована журналом "Viva! Beauty" чотири роки тому. Це єдиний в Україні проект, в якому споживачі можуть голосувати за свої улюблені продукти краси. Цього року в номінації взяли участь понад 100 брендів.