Марина Леончук та Руслан Сенічкін провели вихідні на Святі першої полуниці

Марина Леончук та Руслан Сенічкін провели вихідні на Святі першої полуниці

Команда ранкового шоу "Сніданок з 1+1" почала літо з полуничного вікенду

Поделиться:

Команда ранкового шоу "Сніданок з 1+1" почала літо з полуничного вікенду 31 травня та 1 червня. Ведучі Марина Леончук та Руслан Сенічкін взяли участь в найсолодшому сімейному фестивалі "Свято першої полуниці". Вони спілкувалися з гостями, пригощали всіх смаколиками, і самі брали участь у різноманітних розвагах.

Фестиваль відбувся, незважаючи на сюрпризи дощової погоди.

"Сніданок з 1+1" влаштував спеціальну декоровану іграшками зону, в якій зустрічали глядачів та зіркових гостей на жовто-синьому патріотичному дивані. Для найменших відвідувачів на честь Дня захисту дітей "Сніданок" підготував подарунки: м'які іграшкові полунички і сонечка ручної роботи від бренду Angel Home. Дітки весело каталися на тб-поляни на еко-кониках TSYPAshop.

У перший день фестивалю Руслан Сенічкін провів майстер-клас з приготування одразу двох полуничних страв – ягідних тарталеток, а також полуничного салату зі шпинатом.  Обидва рецепти Сенічкіну надіслали прихильники.

До речі, просто під час майстер-класу були організовані зйомки кулінарної рубрики "Правильний сніданок". Тому полуничні рецепти незабаром дізнаються всі глядачі "Сніданок з 1+1", а деякі зможуть побачити себе на екрані. Головними помічниками стали дітки, які всіляко брали участь у приготуванні і не відходили від Сенічкіна ні на крок.

Наступного дня, 1 червня, в гості до Руслана Сенічкіна та Марини Леончук прийшла відома актриса Ольга Сумська з чоловіком Віталієм Борисюком і дочкою Анею, а також співачка ALYOSHA.

http://www.1plus1.ua/video/yak-svyato-pershoyi-polunici-raduvalo-svoyih-vidviduvachiv.html

А після зіркового інтерв'ю заволоділа увагою глядачів художниця Ольга Адам. Всіх охочих помалювати вона запросила на пленер, де навчила зображувати на полотні полуничний натюрморт. Урок малювання взяла і Марина Леончук.

Протягом усього вікенду Руслан Сенічкін не стримував захоплення – на його думку, саме такі фестивалі найкраще об'єднують людей.

"Побільше б таких свят! Коли в країні відбуваються тривожні події, до людей приходить розуміння, наскільки важливо бути разом. А тут абсолютно незнайомі люди однаково радіють життю і веселяться під одним сонцем", - говорив він.

А Марина Леончук, яка завітала на фестиваль разом з чоловіком та сином Гордієм, зауважила, що навіть погода стала на бік фестивалю:

"Обіцяли дощ. Але погода відчуває настрої дітей і батьків, які тут зібралися, тому подарувала яскраве сонце. І настрій у нас теж сонячний – дитячий, безпосередній і дуже веселий".

До речі, Руслан Сенічкін та Марина Леончук зустріли на фестивалі одну зі своїх улюблених співачок -
переможницю "Голосу країни-3" Анну Ходоровську. Під оплески глядачів Анна заспівала на головній сцені свята пісню "Якщо є любов..." Руслана Квінти.

Новости по теме