Марк-Ентоні потрапив в аварію, а учасниця Василя мало не померла від інсульту

Марк-Ентоні потрапив в аварію, а учасниця Василя мало не померла від інсульту

На 1+1 пройшов четвертий ефір найромантичнішого шоу "Кохання без кордонів". Пристрасті у шоу розпалюються та події розвиваються часом дуже несподівано

Поделиться:

На 1+1 пройшов четвертий ефір найромантичнішого шоу "Кохання без кордонів". Пристрасті у шоу розпалюються та події розвиваються часом дуже несподівано. Але найбільшою інтригою ефіру стало питання, кого ж вижене Ігор Голубчик, адже саме йому на цьому тижні довелося розпрощатися з однією з учасниць, які приїхали до нього.

Перш, ніж прийняти таке доленосне рішення, Ігор вирішив ще раз гарненько поспілкуватися з дівчатами. Спочатку він в 7 ранку викрав Свєту з будинку, поки всі спали, і відвіз на побачення. Так як Світлана хотіла дізнатися більше про Ігоря, він повіз її до себе на радіостанцію і навіть запропонував вийти у прямий ефір. Дівчина запрошення прийняла з ентузіазмом. А вийшовши в ефір, не просто привіталася зі слухачами, а й зробила гучну заяву: "У Чикаго я зустріла чоловіка і я закохана!" Ігоря така відверта заява, та ще й на мільйонну аудиторію слухачів приголомшила і приємно здивувала. Природно, що після такого Ігор не міг не поцілувати дівчину, причому на відміну від поцілунків з іншими учасницями, цей поцілунок був серйозний і, як кажуть, по-дорослому.

Пізніше Ігор запросив дівчат у піцерію, спеціально попросивши дістатися їх самостійно, щоб подивитися, як вони зможуть зорієнтуватися в незнайомому місті. Поки дівчата намагалися знайти пункт призначення, Олена настільки перейнялася духом Чикаго, а місто у неї асоціюється з сексом, що роздяглася прямо на вулиці, залишившись в нижній білизні. У підсумку дівчата запізнилися на 40 хвилин і були дуже обурені вчинком Альони, про що тут же розповіли Ігорю. Хоча він відреагував спокійно, сказавши, що кожен вільний піддаватися своїм емоційним поривам, і нічого страшного в цьому немає.

Сходив на побачення Ігор і з Катею. Він повів дівчину до магазину, де продається одяг для танців, купив їй сукню і балетне взуття, після чого повів у танцювальний зал, де Катя для нього станцювала. Але навіть прекрасний танець не допоміг дівчині підкорити серце героя. У підсумку саме Катю Ігор і відправив додому, пояснивши свій вибір просто: "Між нами не було хімії!"

Не менш романтично пройшов день і у Тані. Спочатку з Вовою з Кам'янця-Подільського та Артуром вона вирушила на екскурсію в музей технологій. Після чого Вова запросив її на побачення, і пара вирушила в дендропарк, де Володимир приготував для дівчини цілу романтичну програму. Були і квіти, і вино, і катання на човні, і навіть пісні під гітару. А в кінці, щоб довести свої почуття хлопець навіть стрибнув у воду, чим заслужив від Тані поцілунок.

Повернувшись до хлопців, Таня вирішила всіх пригостити омлетом і влаштувати чергову перевірку. Вона спеціально його пересолила, щоб побачити, чи будуть хлопці заради неї, його їсти. Але хлопці мужньо пройшли це випробування - ніхто не виплюнув ні шматочка. Після чого всі дружною компанією вирушили грати в теніс. Кращими на корті виявилися Діма і Вова з Луганська, за що отримали від Тані приз - футболки і квитки на бейсбол.

А ось у Марка-Ентоні та Василя дні були насичені екстримом і адреналіном. Марк-Ентоні запросив дівчат подивитися свій заміський маєток. Дівчата, звичайно, були здивовані, коли побачили, що будинок стоїть посеред лісу, і немає сусідів. Але здивувалися ще більше, дізнавшись, що50 газемлі, а також озеро і водоспад неподалік від будинку теж належать Марку.

Марк вирішив показати дівчатами свій маєток ближче і заодно прокатати їх на снігоході. Коли він мчав з Аллою, снігохід влетів у вибоїну і перекинувся. Алла з Марком опинилися під майже 100 кілограмовою машиною. На щастя, обійшлося без жертв і навіть без травм. А ось снігоходу пощастило менше - машина була повністю розбита. Після аварії пара повернулася до решти, і Марк приготував для дівчат вечерю. А за вечерею запропонував випити горілки, чим неприємно здивував Олю, дідусь якої помер через надмірне вживання алкоголю. Підтримала Марка у розпиванні горілки тільки Алла, інші від цього відмовилися, чим нітрохи не збентежили пару, яка на двох успішно розпила пляшку.

А ось Василь пережив справжній стрес. Він вирішив відвезти жінок на свою кролячу ферму. На фермі жінкам довелося потрудитися: вони прибирали, а потім дезінфікували приміщення. Після чого Василь доручив їм штучно запліднювати кроликів.

Жінки від такої пропозиції були шоковані, але всі стійко погодилися спробувати, крім Олени. Вона не тільки категорично відмовилася "робити кроликам боляче", але навіть розплакалася від емоцій.

За вечерею Лена продовжувала говорити про жорстокість Василя до кролів, і навідріз відмовилася їсти м'ясо. Усі емоції вона глушила вином, та так, що Василь навіть запідозрив у неї тягу до алкоголю. Найстрашніше сталося після вечері. Встаючи з-за столу, Люда втратила свідомість. Алла запідозрила у Люди інсульт. За три хвилини приїхала швидка, але і їм не вдалося привести жінку до тями, тож її забрали до лікарні. Разом з нею поїхав і Борсук.

Люда пробула в лікарні більше 10 годин, весь цей час Василь чекав у приймальні. Після аналізів і процедур жінку відправили додому. Наступного дня вся увага чоловіка була прикута саме до Людмили. Дізнавшись, що вона майже не їла, Василь сам приготував їй сніданок і приніс у ліжко. Помітно, що ця ситуація дуже їх зблизила.

Дивіться, як далі будуть розвиватися події в шоу, наступного четвер, 12 вересня, о 22:15 на каналі 1+1!