Марку пророкували бути з Ольгою, а Василь втратив Людмилу

Марку пророкували бути з Ольгою, а Василь втратив Людмилу

Учасники "Кохання без кордонів" продовжують завойовувати серця 4 українських емігрантів. Не дарма кажуть, що у війні за кохання всі методи хороші.

Поделиться:

Учасники "Кохання без кордонів" продовжують завойовувати серця 4 українських емігрантів. Не дарма кажуть, що у війні за кохання всі методи хороші. От і наші учасники не припиняють дивувати своєю винахідливістю. Увагу вони завойовують ніжністю, посмішками, щирістю, хитрістю, нахабністю, а іноді й силою.

Марк зовсім заплутався у своїх почуттях, і за допомогою звернувся до духів. Своїх дівчат він повіз до шаманів індіанського племені, щоб вони сказали, хто з дівчат його доля. Після кількох випробувань, і ворожіння, шаман сказав, що Марку судилося бути з білявкою Ольгою. Марк цьому дуже зрадів, адже Ольга вже давно йому дуже подобається. Але чи зможе він прийняти двох її дітей? А от Алла і Владлена вирішили довести хлопцеві, що і шамани помиляються.

Того ж дня дівчата запросила Марка на вечерю, а поївши, Марк запропонував усім разом піти в джакузі. Владлена радо зустріла цю пропозицію, а от Оля з Аллою спочатку відмовилися, порахувавши це непристойним. Але після того, як Оля побачила Марка з Владленою разом, ревнощі зовсім затьмарили їй мозок, і вона пригнула в джакузі прямо в одязі та кедах… Купання закінчилося масажем, який Марк робив дівчатам.

Василь, якому цього разу потрібно було відправляти когось з дівчат додому, вирішив спочатку їх гарненько роздивитися, і запросив в басейн. Старанно він мастив кремом від засмаги Олені ніжки, Аллі ручки, придивляючись то до однієї, то до іншої, а потім запросив Олену на побачення. Прогулянка верхи на конях дуже зблизила пару. Вони відчули, як їм добре разом, і насолоджувалися кожною хвилиною побачення.

Василь мріє про дитину зі своєю обраницею, тож щоб зрозуміти, яка з жінок буде хорошою мамою, він запросив їх до школи, де 2 рази на місяць веде заняття. Цілий урок учасниці разом з дітьми українських емігрантів розмальовували писанки. Василь помітив, що найкраще з дітками знайшла спільну мову Людмила. Але жінка була пригнічена особистими проблемами. Один з школярів нагадав їй про власного сина, а нещодавно жінка отримала з дому неприємну звістку. У сина й сестри, які лишилися в Києві, закінчуються гроші…

Ігор Голубчик живе зі своїми гарячими красунями, як на полі бою. Щоб примирити дівчат, він вирішив посадити разом з ними квіти біля будинку, а заодно й перевірити, які з них господині. Привізши дівчат в супермаркет, він доручив кожній з них обрати необхідні квіти з лімітом в 100 доларів. Дівчата таку фінансову обмеженість зустріли насторожено. Вероніка відразу вколола бізнесмена докором про те, що їм він квіти жодного разу не дарував.

Не склалася дружня атмосфера і вдома. Альона, щоб вирізнитися, відмовилася висаджувати квіти, чим спровокувала спочатку новий скандал, а коли Ігор покинув дівчат, то ще й бійку. Розлючена постійними провокаціями білявка, побили Вероніку. Зірвалася навіть завжди спокійна Свєта, не стримувала своїх емоцій, і агресивно жбурляли ногами горшки з квітами…

Заспокоївшись, дівчата вирішили не розповідати Ігореві про бійку, побоюючись, що він їх всіх відправить додому. А ввечері, Ігор зустрівся з Веронікою. Побачення пройшло в домашньому кінотеатрі, де Вероніка, не просто дивилася фільм, а й демонструвала Ігореві все, чого її навчили в школі гейш…

По вуха закоханий в Тетяну вчитель Володимир, продовжував дивувати дівчину. Цього разу він зустрів Тетяну романтичним написом: "Доброго ранку, кохана" на асфальті під її вікнами. Але напевно знову не вгодив. Уже за мить, Таня прибігла до Володі з ганчіркою і відром води. Виявляється, побідні витівки в Америці караються чималими штрафами…

Дмитро вирішив привернути і до себе увагу. Запросивши Таню до бійцівського клубу, він продемонстрував їй героїчний постановочний бій. Побачивши побитого Дмитра, Таня враз пробачила йому всі минулі погрішності. Того ж дня примирення святкували на дискотеці.

Але по справжньому вражати продовжував Володимир з Кам'янець-Подільського. Цього разу чоловік вирішив змінити тактику. Володя взяв на прокат красивий костюм, і червоний кабріолет. Тетяні в подарунок він відправив червону сукню і запросив на побачення в Долину Напа, де на них чекала романтична вечеря з живою музикою. На цей сюрприз він витратив 2 вчительські зарплатні, але відчув себе на мільйон доларів.

Василь, як завжди, не міг визначитися з ким з дівчат, він би хотів попрощатися, але цього разу вибрати йому так і не довелося. Людмила випередила його. Не дивлячись на палкі почуття, які виникли між ними, жінка все-таки вирішила їхати додому, до сім'ї. Василь зупиняти її не став, адже розумів, як тяжко їй приймати таке рішення. Втираючи гіркі сльози, пара домовилася підтримувати стосунки, хоч і на відстані. Але чи зможе це молоде кохання витримати такі міцні кордони?

Що чекає на учасників проекту далі? Кого відправить додому Ігор Голубчик, а хто із хлопців сподобається мамі Тетяни, дивіться вже наступного четверга, в новому випуску програми "Кохання без кордонів" на 1+1.