Майбутні матусі на шоу "Голос країни"

Майбутні матусі на шоу "Голос країни"

Досвід багатьох відомих виконавиць свідчить: поєднувати спів і материнство – можливо!

Поделиться:

Досвід багатьох відомих виконавиць свідчить: поєднувати спів і материнство – можливо! Це блискуче доводять учасниці шоу "Голос країни. Перезавантаження". Так, підопічна Ані Лорак Мегі Гогітідзе на дев'ятому місяці вагітності змагалася за перемогу у вокальному шоу "1+1", а зараз, після появи на світ доньки Сидонії, продовжує сольну кар'єру на батьківщині.

МЕГІ ВИХОВУЄ ДОНЬКУ ТА ЗАПИСУЄ ПІСНІ

"Відразу після фіналу проекту я в Києві народила доньку, а влітку ми з чоловіком Датуною і моєю дівчинкою Сидонією повернулися до Грузії. І тут я уже встигла дати три великих концерти. Зараз готуюся до участі у вокальному грузинському тб-проекті, на якому зможу виконувати свої авторські пісні. Найближчим часом планую записати українсько- грузинську пісню - вже є кілька ідей для кліпу", - розповідає Мегі.

Прихильники "Голосу країни" пам'ятають, що Гогітідзе – не єдина вагітна учасниця, яка співала перед зірковими тренерами проекту.  До надскладного етапу – "Боїв" вдалося дістатися вихованиці Тамари Гвердцителі Вікторії Вєнніковій. Зі сцени шоу виконавиця повідомила: чекає на дитину і ще до народження вчить її боротися за своє щастя. Красуню Єсенію, яка стала сенсом усього, Вікторія народила в червні.

ВІКТОРІЯ ВЄННІКОВА БЕРЕ МАЛЕЧУ НА ГАСТРОЛІ

"Я тільки три місяці мама, але  враження, що живу з донькою усе своє життя. За десять днів після пологів уже виступала на сцені. А в півтори місяці крихітка поїхала зі мною на виїзний концерт. У доньки абсолютно немає страху до чужих людей. Вона спокійно їсть в гримерці, поважно всіх розглядає, але нікому не усміхається. Тільки мені! А я за цю усмішку готова віддати все!" - запевняє Вєннікова.

Трьохмісячна Єсенія охоче слухає голос талановитої мами і вже навіть має улюблену пісню в її "домашньому" репертуарі.

"Колискові донька, чомусь, не дуже сприймає, зате завжди усміхається, коли чує "Закаляйся, если хочешь быть здоров! Улыбайся , чтобы жить без докторов!"  Я їй співаю це, коли роблю з нею зарядочку", - розповідає Вікторія.

Якщо Вєннікова повідомила про вагітність ще на проекті, то підопічна Вакарчука Юліана Лавріна лише зараз зізналася: співала на "Голосі" на п'ятому місяці. Дівчина тривалий час мовчала про свій цікавий стан, однак під час виступу на "Хоробрих серцях" її щастя розділила уся країна.

ЛАВРІНА СПІВАЄ НА 9-МУ МІСЯЦІ ВАГІТНОСТІ

"Я на останньому тижні вагітності. На зйомки "Хоробрих сердець" їхали з чоловіком, побоюючись, що народимо в ефірі. Тож були в повній бойовій готовності: з трьома сумками для пологового будинку", - розповідає Лавріна, яка вразила глядачів виконанням "Лебедів материнства".

Юліана чекає на сина і переконана: саме тому ця пісня і цей проект настільки запали їй у душу. Співачка пропустила текст і музику крізь себе, однак не дозволила емоціям взяти гору.

"Дуже складно триматися і співати, коли всередині тебе вирує стільки почуттів. Треба просто навчитися випускати їх із себе і віддавати людям усе. Тоді стає легко. А взагалі під час вагітності здається, що ти Брюс Всемогутній і водночас "усевтілювальний". Очікуючи на дитину я стільки всього зробила вперше! Це найбільш плідний рік мого життя", - зізнається Лавріна.

Після народження первістка Юліана не планує полишати сцени, адже знає: з допомогою коханого чоловіка їй вдасться поєднувати професійний спів із вихованням дитини.

"Мій малюк до п'ятого місяця співав зі мною на "Голосі країни". Потім до сьомого - на виступах в клубах... На восьмому співав на благодійному концерті на підтримку Української армії, ходив на чотиригодинні концерти Слави Вакарчука. І ось … побував на "Хоробрих серцях".  Впевнена, що з самого народження він продовжить співати зі мною", - говорить Юліана.

Нагадуємо, що тривають кастинги 5-го сезону шоу "Голос країни". Приходьте на відкритий відбір 1 та 2 листопада або заповнюйте анкету тут http://www.1plus1.ua/kastyngy/57