Мазур, Фреймут, Осадча і Кравець увійшли до рейтингу найвпливовіших жінок України

Мазур, Фреймут, Осадча і Кравець увійшли до рейтингу найвпливовіших жінок України

Огляд нового випуску журналу "Фокус" у програмі "Сніданок з "1+1".

Поделиться:

Журнал "Фокус" оприлюднив рейтинг 100 найвпливовіших жінок України.

Вперше за 9 років його очилила Жінка Миру - збірний образ тисяч українських жінок, які від початку Майдану і до сьогодні борються за вільну Україну. Це військові, волонтери, дівчата, чиї чоловіки зараз служать у Нацгвардії.

41 місце рейтингу посіла ведуча "ТСН. Тиждень" Алла Мазур. Її ім'я вже давно асоціюється з чесними, незаангажованими новинами. 

Також "Фокус" відзначив ведучу проектів "Світське життя" та "Голос. Діти" Катю Осадчу, відому своїми гострими питаннями політикам і зіркам, і Ольга Фреймут - ведуча народного реаліті "Інспектор Фреймут". Вперше до рейтингу потрапила Олена Кравець - акторка студії "Квартал 95".

 

Про "ФОКУС МЕДІА"

"Фокус Медіа" включає загальнонаціональний тижневик "Фокус" і сайт focus.ua. "Фокус" дає зайнятій людині можливість сфокусуватися на головному, не пропустивши значимих деталей. Тираж журналу - 32 000 примірників. Аудиторія одного номера складає, за даними TNS PMI, 95,9 тис. чол. Фокус.ua - популярний інтернет-журнал. За даними дослідження Gemius Audience за серпень 2014 року, сайт на місяць відвідує 415 тисяч українців. "Фокус" був запущений в 2006 році. З червня 2013 проектом володіє група компаній VertexUnited.