Мельник розповіла про вибагливість Лазарєва, а Сіренко запевнила, що не злиться

Мельник розповіла про вибагливість Лазарєва, а Сіренко запевнила, що не злиться

Підопічні Сергія Лазарєва поділилися враженнями від першого "живого ефіру"

Поделиться:

Під час першого "живого ефіру" "Голосу країни. Перезавантаження" Сергій Лазарєв, як і його колеги-тренери зазнав втрат. Команда російського співака збідніла на Анну Корсун і Юлію Сіренко. Кожна з цих дівчат мріяла здобути місце у півфіналі, проте ні глядачі, ні наставник не надали їм шансу лишитися в проекті.

"Я вважаю, що гідно прийняла те, що прийшло мені до рук. Я в жодному разі не засмучуюся. Навіть не плачу, хоча мені дуже хотілося перемогти… Не знаю, що завадило це зробити. Пісня, яку я виконувала під час цього ефіру, була дуже складною вокально: вона з широким діапазоном. Але я максимально намагалася з нею впоратися. Можливо, були якісь огріхи, але не кожен може зрівнятися з Toni Braxton!" - сказала Юля Сіренко. Учасниця, яку свого часу за допомогою "крадіжки" врятував Лазарєв, запевнила, що не тримає зла ні на публіку, ні на Сергія.

"Кожен вокаліст "Голосу країни" по-своєму сильний і гідний бути переможцем, гідний фіналу! Я дуже вдячна Сергію за те, що продовжив мою казку. У мене все попереду!" - потішила оптимістичним настроєм Сіренко.

Не розчарувати свого наставника в подальшому раунді сподіваються В'ячеслав Рибіков, якого підтримали глядачі, і Ольга Мельник, яку врятував Лазарев.

"Я дуже боялася, що не пройду через свій вік. Мені часто вказували на те, що мені тільки 18 років. Мовляв, ще встигну стати відомою. Я не хотіла чути цього знову і заборонила собі думати про те, що робитиму, якщо зазнаю поразки. Я зовсім не очікувала, що Сергій підтримає саме мене…", - сказала Оля.

Нагадаємо, що під час "Нокаутів" Лазарєв жорстко розкритикував Мельник за те, що заборонила аудиторії аплодувати до завершення її виступу.

"Звісно, тоді на сцені мені було некомфортно слухати, як наставник бурхливо висловлює зауваження. Він аж із крісла вискочив! Але я вважаю, що мовчати було б неправильно. Я дуже рада, що припустилася такої помилки саме на цьому шоу. Сергій дуже вибагливий і надзвичайно емоційний. Я завжди бачу по ньому, подобається йому те, що я роблю, чи ні й вирішую, як мені діяти далі", - зізналася Ольга й розповіла, що в наставнику її тішить найбільше

"Мені дуже подобається делікатність і педантичність Лазарєва. Він працює не для того, аби заробити, а тому що любить свою справу понад усе в світі", - розповіла Мельник.

Кому з підопічних Лазарєва випаде щастя представляти команду Сергія у фіналі, дізнаємося уже 1 червня у "Голосу країни. Перезавантаження".