Міняю жінку 5. Київ - Чернігів

Міняю жінку 5. Київ - Чернігів

На цей раз каменем спотикання стали ... діти і дворянське походження.

Поделиться:

На цей раз каменем спотикання стали ... діти і дворянське походження. Точніше - позиція батьків у київській сім'ї по відношенню до дітей. Ця пара свого часу брала участь у проекті "СуперНяня" і ще там зазначалося те, що в дітей немає ніяких обмежень. Це, на думку СуперНяні, було не самим правильним ходом у вихованні.

Сім'я подала заявку на участь у проекті "Міняю жінку" і вдруге потрапила в ефір каналу "1+1". На цей раз мама Жанна мінялась з мамою з Чернігова, в чиєму будинок слово чоловіка - закон. Нова дружина потрапила в будинок, де двом дітям дозволено буквально все. "Програма вийшла досить конфліктна" - зізнався шеф-редактор проекту Анатолій Єрема.

Взаєморозуміння було ускладнене ще поведінкою тата по відношенню до нової мами. Він вважає себе представником "блакитної крові". Апелюючи до свого дворянського походження, він, не соромлячись у виразах, тут же охрестив маму простолюдинкою, що, звичайно, не сприяло виникненню симпатії. Спроби мами з Чернігова закликати дітей до порядку частково вдалися, але коли через тиждень Жанна знову повернулася до Києва, запропонований ритм життя не прижився. Батьки вважають, що діти повинні виховуватися в повній свободі. І, мабуть, ні перший проект, ні другий, не змусили їх засумніватися в своїх принципах.