"Міняю жінку": Столична зірка змусила тимчасового чоловіка знімати для себе кліп

"Міняю жінку": Столична зірка змусила тимчасового чоловіка знімати для себе кліп

Цього вівторка родинами й стилем життя обмінялися дві амбітні жінки 

Поделиться:

Реаліті-шоу "Міняю жінку" на "1+1" продовжує вражати неординарними персонажами. Цього вівторка родинами й стилем життя обмінялися дві амбітні жінки -  організатор свят із Херсону і столична співачка.

Виконавиця Тетяна Брянцева заміжня за своїм продюсером Андрієм. Вони разом працюють на на шоу-бізнесовій ниві і генерують творчість, широковідому вузькому колу. Парочка мешкає в елітному районі столиці й понад усе прагне популярності. Ця родина прийшла на проект, аби поділитися зірковими буднями із простими людьми.

На цілий тиждень у дім шоубізівців приїхала херсонська знаменитість – тамада Вікторія Криворучко. На обмін сім'ями вона наважилася, аби пізнати іншу сторону життя.

"Приємно бути в центрі уваги, коли тобі аплодують і коли тобі дякують. Адже ти старався для цих людей", - зізналася Вікторія, яка з легкістю керує не тільки весіллями, а й власною родиною. Її чоловік Сергій  – завзятий автомеханік і за сумісництвом весільний оператор. На проекті йому довелося приборкувати столичну зірку й навіть знімати для неї кліп.

А продюсер і чоловік виконавиці  Андрій у свою чергу ганявся за адреналіном із тамадою Тетяною.

Як амбітні, але абсолютно різні за соціальним статусом жінки, відшукали спільну мову з чужими чоловіками, дивіться у випуску шоу "Міняю жінку":