"Мій зможе". Прем'єра другого сезону!

"Мій зможе". Прем'єра другого сезону!

"Мій зможе" - шоу, в якому пари можуть перевірити, наскільки добре вони знають один одного! Це весела гра, де 4 пари ведуть боротьбу за грошовий приз у розмірі 50 тисяч гривень.

Поделиться:

"Мій зможе" - шоу, в якому пари можуть перевірити, наскільки добре вони знають один одного! Це весела гра, де 4 пари ведуть боротьбу за грошовий приз у розмірі 50 тисяч гривень. Причому, основну роботу доведеться виконувати чоловікам, а від жінок потрібен азарт, упевненість у своєму супутнику та почуття гумору.
За правилами гри, дами сидять за столом казино, тягнуть карти із завданнями та роблять ставки - чи зможе їх партнер пройти через дане випробування. Всі завдання складні і несподівані, а значить, зробити вірну ставку жінці буде непросто.
Чоловіки тим часом знаходяться у ізольованих скляних капсулах, вони ніяк не можуть впливати на процес чи підказувати своїм половинкам. Кожен з чоловіків по черзі отримує своє завдання (пройтися на високих підборах, впоратися з вогнем, на дотик вгадати марку авто і т.д.) - і з допомогою Андрія Доманського ці завдання виконують. До речі, ведучий шоу "Мій зможе" особисто випробував кожне завдання, щоб давати учасникам правильні поради.
У новому сезоні "Мій зможе" глядачі побачать цікаві, а іноді й несподівані варіанти пар-учасників: зіркове подружжя; пари, де один з партнерів іноземець; відомих спортсменів; пари з екзотичними хобі; пари учасників різних проектів каналу, а також гру "Моя зможе", де ставки робитимуть чоловіки.
Ведучі - Андрій Доманський та Катя Осадча.