Модник Данило Грачов перетворився на Великого Гетсбі

Модник Данило Грачов перетворився на Великого Гетсбі

Модний критик вийде на подіум Ukrainian Fashion Week з шиком.

Поделиться:

Данило Грачов, відомий модний критик, стильний експерт і ведучий популярних програм каналу ТЕТ "Ікона стилю" і "Мода народу", вийде на подіум і відчує себе моделлю. Разом з іншими телезірками Данило бере участь у спеціальному проекті "Fashion у прямому ефірі" нового сезону Ukrainian Fashion Week 12 жовтня.

Співпрацювати Грачову довелося зі своїм давнім колегою, провідним дизайнером бренду IDoL Сергієм Смоліним. Модний критик і дизайнер знайомі давно, якийсь час вони навіть були колегами по ТБ-проектам. Але для Смоліна робота на телебаченні – радше факультатив. Своїм же покликанням він називає створення одягу, тож перспектива по-новому "одягнути" Грачова припала дизайнеру до душі.

"Майбутній образ - не перший мій "лук", у якому Данило виходить у світ. Я думаю, що в цьому проекті мені пощастило більше за інших дизайнерів, адже моєю моделлю став Грачов. Він надзвичайно яскравий, талановитий і творчий - це дозволяє розширити межі моєї творчості. Костюм для показу буде у стилі 30-х, як у героїв "Великого Гетсбі". Матеріалом стане легка бавовняна тканина, а класичний крій ми поєднаємо з піжамним силуетом", - коментує Сергій Смолін.

"Під час першої зустрічі з Сергієм переміряв багато речей, як з його поточної, так і з нової колекції. Але зупинилися на тому, що спеціально для цього показу Серж створить новий костюм. Ідея брати участь у цьому показі мені сподобалася одразу ж, і я з нетерпінням чекаю на цей день. Адже такого в Україні раніше не було. Мене дуже тішить те, що від каналу ТЕТ делегували мене. Раніше на показах тільки спостерігав за подіумом з першого ряду, тепер дебютую як модель. На щастя, плаття не з подолом - не перечеплюсь" - ділиться враженнями Данило Грачов.